Легендарният рокер от Kiss Пол Стенли се е имунизирал срещу Covid-19 с ваксината на "Пфайзер"/"Бионтех" и призова всички да се ваксинират, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Стенли, на 69 г., сподели в Туитър селфи с ваксинационната си карта.

"Тази сутрин ме ваксинираха с втората доза от ваксината! Толкова благодарен и развълнуван съм", написа той и изрази надежда всички да се пазят и да се грижат един за друг.

Китаристът и вокал на Kiss, известен като "Звездното дете", неотдавна разкри, че по време на пандемията е изключително активен. Три пъти в седмицата той кара велосипед по четиридесет километрово трасе и каза, че сега повече от всякога е важно хората да се грижат за здравето и дълголетието си.

Снимка: Getty Images

"Решенията, които вземаме, когато сме в четиридесетте и петдесетте си години, определят какво ще се случи, когато сме на 60, 70 години и след това. Можем да подобрим здравето и дълголетието си с избора, който правим днес. Очевидно Ковид излага на още повече рискове тези демографски показатели. Затова намалете всички рискови фактори - внимавайте за сърдечни болести, консултирайте се с диетолог и правете подходящи упражнения", съветва рокерът.

Снимка: Getty Images