Определено любовта витае във въздуха за Риана и A$AP Rocky. Месеци след като се появиха слухове, че певицата и рапърът, които отдавна са приятели, за пренесли отношенията си на следващото ниво, двойката е била засечена по време на вечеря в Ню Йорк през миналия уикенд.

Вижте снимки на двойката >>

Чуждестранните издания People и Page Six съобщават, че двамата са били настанени интимно зад завеса по време на вечерята им в известно заведение в Ню Йорк.

Риана и A$AP Rocky разалиха слуховете, че са заедно, след като певицата прекрати връзката си с милиардера Хасан Джамил, с когото бяха заедно три години, но се разделиха през януари 2020. Скоро след това Риана и рапърът бяха забелязани заедно, но източник, близък до певицата, бе казал пред медиите, че тя все още е необвързана.

През юли Риана включи A$AP Rocky в рекламната кампания на своята марка Fenty Skin и двойката даде няколко интервюта в тази връзка.

Снимка: Getty Images

Двамата са приятели от доста време. Рапърът подгряваше публиката по време на световното турне на Риана през 2013 г. и участваше в парчето ѝ "Cockiness". А през 2018 г. двамата посетиха ревю на Louis Vuitton в Париж.

Embed from Getty Images

A$AP Rocky имаше връзка с модела Кендал Дженър през 2017 г.