Светлана Гущерова, която е в очакване на първото си дете от съпруга си Християн, разкри пола на бебето. Двойката очаква да се сдобие с момиченце.

Вижте снимки на Гущерови >>

"Аз съм една много щастлива и обичана жена и скоро ще бъдем две много щастливи и обичани", каза Гущерова пред предаването "Папараци", като поглади с ръце заобленото си коремче.

За бременността на Светлана се заговори преди няколко месеца, но бившата плеймейтка показа за първи път коремче в началото на месец ноември. Преди това тя смени визията си и от блондинка се превърна в брюнетка. В интервю Гущерова сподели, че се оттегля от светския живот, като очевидната причина за това е била бременността ѝ.

Светлана и Христиан Гущерови се ожениха на 1 юли тази година, а на 12 юли вдигнаха пищна сватба в столичен хотел на рождения ден на Христиан. За нея това е първи брак, а за бизнесменът - втори, след като малко преди сватбата той официално финализира развода си с бившата си половинка по фолк певицата Мария. И за Светлана, и за Христиан, очакваната дъщеричка ще е първо дете.

Скрийншот: bTV Media Group