Днес социалните мрежи притежават силата да предоставят на всеки нужното поле за изява на таланта му, услужливо насочвайки вниманието на потребителите към него. Разбира се, от самия човек зависи как и дали изобщо ще може се възползва от този своеобразен начален тласък. Някои успяват, други - не.

Вижте снимки на Шарлот >>

Без значение от кои ще бъде Шарлот Абъри, факт е, че в момента тя е истинска сензация в интернет пространството, след като изпя в лондонското метро партията на Лейди Гага от дуетната ѝ песен с Брадли Купър "Shallow". Нещо повече, повечето потребители са на мнение, че доскоро непознатата жена се справя не по-зле от оригинала.

През уикенда комикът Кевин Фрешуотър публикува няколко видео клипа, в които отправя към минувачи по улицата музикално предизвикателство, наречено "Довърши текста на песента". Условието е просто - той започва да пее първи куплет от някое популярно парче, а човекът отсреща трябва да продължи от там, откъдето той е спрял.

След няколко опита, увенчали се с провал, в метрото той попада на жена, чийто удивителен глас впечатлява толкова силно комика, че той я моли да не спира с изпълнението. Видеото, което Фрешуотър сподели в личния си Инстаграм профил бързо се озова навсякъде, поради простата причина, че вокалните способности на блондинката карат зрителите да настръхнат.

Само в Twitter клипът бе гледан от над 20 млн. потребители и едва след 2 дни той се озова в емисиите на множество чуждестранни телевизии. След проучване стана ясно, че жената се казва Шарлот Абъри и се занимава професионално с музика, макар досега да не е имала успеха и популярността на колежката си, чийто сингъл изпълнява в метрото на британската столица.

За съжаление се знае прекалено малко за нея, но записът ѝ донесе множество почитатели по цял свят. Например, преди видеото акаунтът ѝ в Инстаграм бе последван от малко над 100 хил. потребители, а към момента цифрата е вече 400 хил. и расте. Нейни фен страници и групи бяха създадени от хора по цялото земно кълбо.

Официалният профил на "Pussycat Dolls" дори коментира и сподели публикация от друг потребител в Twitter, която бе придружена от снимка на Абъри и Никол Шерцингер, заснета преди години. Текстът към фотографията гласи, че блондинката ще стане част от групата, което, разбира се, е шега.

Въпреки огромния интерес към нея, засега Шарлот пази пълно мълчание и от дни не е активна в профилите си.