Актьорът Уилмър Валдерама, познат с ролите си в сериалите "Шеметни години" и "Военни престъпления", и годеницата му Аманда Пачеко очакват първото си дете, съобщи сайтът на сп. "Пийпъл", цитиран от БТА.

40-годишният Валдерама лично е съобщил радостната вест, публикувайки в Инстаграм серия професионални фотографии, на които позира заедно с Аманда. На снимките се вижда бременното коремче на манекенката. "Вече сме трима", гласи придружаващият публикацията текст.

Вестта за бебето идва близо 12 месеца след като Уилмър Валдерама оповести, че в първия ден на новата година е предложил брак на своята възлюбена. Тогава актьорът публикува снимка, на която е коленичил на плажа и поднася пръстен на Аманда Пачеко.

За романа на Валдерама и Пачеко за първи път се заговори през април 2019 г., когато двойката беше забелязана на пазар в Лос Анджелис. Два месеца по-късно актьорът и манекенката пристигнаха заедно във Франция за сватбените празненства на певеца Джо Джонас и актрисата Софи Търнър.

Търнър, която по-рано през годината стана майка, е сред първите, поздравили Уилмър Валдерама и Аманда Пачеко за бъдещото родителство.