Слънце, плаж, жени по бански - сезонът на сладките удоволствия и малките прегрешения е тук!

На горещи страсти се наслаждава и хип-хоп звездата Устата, който атакува позакъснялото лято с нов хит, обещаващ да нажежи нощния живот. А песента и клипът към нея пристигат точно навреме, за да подсладят месец август!

Компания във видеото към "Давам се целия" му правят знойни красавици с ванилов и какаов тен, които впиват сочни устни в изкусителни... бисквитки. Под звуците на модерни латино ритми секси хубавици кършат тела, а истински здрави батки заменят овесените ядки с по-греховно сладки удоволствия. Също като Устата, който с лека ръка "сменя Софка с опаковка "Анелия".

На партито пристига и една същинска бургаска емблема - морякът, познат от опаковката на любимите на поколения бисквити "Анелия". Видеото към песента е дело на топ режисьора и оператор Николай Скерлев, музиката и аранжиментът са на Светлин Къслев, а текстът е писан от Иван Динев - Устата.

"Давам се целия" вече може да бъде видян в oфициалния канал на музикална компания "Пайнер" в YouTube - PlanetaOfficial, както и в ефира на телевизия "Планета" и "Планета HD".

Бисквити "Анелия" правят дните ни по-сладки повече от 30 години. Тази година, в серията на една от най-обичаните марки на бургаския производител на захарни изделия "Победа" АД влизат два нови продукта - сандвич бисквити "Анелия" с крем ванилия и с крем кафе. На тях не успя да устои дори Устата, а вие ще можете ли?

Снимка: Победа АД

*Платена публикация