Успешната състезателка по ски алпийски дисциплини Линдзи Вон вече не е сгодена и новата година за нея ще започне не със сватба, а с раздяла.

Самата спортистка сподели с пост в своя Инстаграм профил, че с нейния приятел Пи Кей Събън са решили да продължат по различни пътища.

Вижте снимки на двойката >>

"През последните 3 години Пи Кей и аз имахме невероятни моменти заедно. Той е мил, добър човек и някой, когото уважавам страшно много.

Все пак, след дълго обмисляне, решихме да продължим напред поотделно. Винаги ще останем приятели и много ще се обичаме. Молим ви да уважавате нашето уединение в този момент."

Звездата от NHL изрази подобни чувства, като казва, че винаги ще цени времето, което са прекарали заедно като двойка и многото усмивки, които са споделили.

Новината за раздялата им е доста изненадваща, тъй като двамата изглеждаха много влюбени и споделяха страхотни моменти от връзката си.

Всъщност Линдзи и Пи Кей Събън трябваше вече да са женени, но се наложи да отложат сватбата си заради коронавирус пандемията. В интервю Линдзи спомена, че мислят за пренасрочване на датата някъде през 2021 година, но този момент така и не дойде.

Точно преди една година олимпийската шампионка предложи брак на приятеля си навръх Коледа. За това съобщи самата тя в профила си в Twitter, като публикува снимка с годежен пръстен на ръката на Пи Кей Събън.

"На на втората годишнина, откакто сме заедно, направих нетрадиционна стъпка и помолих Пи Кей да се ожени за мен... И той каза: "Да!" Жените не са единствените, които трябва да получават годежни пръстени."