Купи билет

В последните топли дни на септември Михаела Филева ще пее на откритите сцени в Пловдив и Стара Загора. Турнето продължава през октомври в Смолян и Кърджали. Концертите са част от националното турне на талантливата певица, което вече успешно премина през Велико Търново, Русе и Варна.

Любимите хитове на младото поколение "По-добра от мен", "Латино Сеньорита", "Бойкот", "Родена с късмет", "100 на 100", "Опасно близки", чувствените балади "И аз съм тук", "Нова страница", "Приливи и отливи" ще прозвучат в нови, концертни аранжименти, изпълнени от Михаела и музикантите Васето Крумов, Краси Тодоров, Александър Обретенов и Васил Вутев.

Снимка: Bulphoto

През последните години популярността на Михаела Филева се дължи освен на десетките хитове в репертоара ѝ, но и на професионалния начин, по който тя ги представя пред публиката, социалната ѝ ангажираност, топлината и харизмата, които излъчва. На сценичните изяви на красивата изпълнителка виждаме усмихнатите лица на цели семейства - родители и деца, които ценят и се наслаждават на качествена музика, поднесена на родния им език.

Снимка: Кино и бар "Cabana"

Купи билет

Възможност да се насладят на концертното шоу на Михаела първи ще имат пловдивчани на 27 септември в лятно кино "Орфей", на следващият ден музикалната звезда ще пее в Летния театър в Стара Загора. На 11 и 12 октомври тя ще изнесе първите си самостоятелни концерти съответно в Смолян - Военен клуб и Кърджали - Дом на културата. Билетите са налични в мрежата на Eventim.

Снимка: Кино и бар "Cabana"