Звездата от "Спайърмен" Тофър Грейс потвърди, че със съпругата му - актрисата Ашли Хиншоу, са станали родители за втори път, пише сайтът на сп. "People".

42-годишният Грейс не разкрива подробности около раждането на второто им отроче. Той казва само, че с жена му са прекарали карантината в "смяна на памперси".

"По време на изолацията миналата година се сдобихме с бебе. Преди появата му играех игри и гледах много телевизия. След това започна голямото сменяне на памперси", споделя таткото, промотирайки новата поредица "Домашна икономика" на АВС с негово участие.

Грейс разказва и какво предизвикателство е работата над шоуто с екранните му партньори - 9-месечни близнаци.

Снимка: Getty Images

"Всеки ден оставям моето бебе, за да отида на работа и да се занимавам с други две бебета. По сценарий е доста забавно, по същия начин изглежда и на екран, но в действителност си е сериозно предизвикателство", казва Грейс.

Тофър Грейс и 32-годишната Ашли Хиншоу са заедно от 2014 г., припомня БТА. През януари 2015 г. двойката оповести годежа си. Грейс и Хиншоу се венчаха през май следващата година на романтична церемония в луксозно имение в Монтесито, Калифорния. Дъщеря им Мейбъл Джейн се роди на 1 ноември 2017 г. През януари миналата година актьорското семейство съобщи, че очаква второ дете.

Снимка: Getty Images