В образованието по хотелиерство марката MODUL е синоним на над 100-годишни традиции и качествено обучение.  Основанo през 1908 година, MODUL College е едно от най-старите училища по туризъм и хотелски мениджмънт в световен мащаб. От 2007 година MODUL University Vienna обединява тези традиции с новаторство и предприемачески дух.

Създаден от Австрийската търговска и индустриална камара, университетът разработва бакалавърски и магистърски програми, съобразени със съвременните изисквания и нужди на бързоразвиващия се туристически и хотелиерски бранш. На 3 декември от 18:30 часа MODUL University Vienna ще проведе информационна среща в хотел Radisson Blu в София. Предварителна регистрация - ТУК.

Програмите, които MODUL University Vienna предлага на бакалавърско и магистърско ниво, са изцяло на английски език и са в областта на туризма и хотелския мениджмънт, международния мениджмънт и устойчивото развитие.

Студентите могат да изучават допълнително много европейски и азиатски езици и да се възползват от обменните програми с University of Central Florida (US), Hong Kong Polytechnic University (China) и University of Surrey (UK). Завършилите MODUL University Vienna имат отлични възможности за започване на работа в над 400 международни партниращи компании.

В допълнение към това се предлагат професионални съвети и съдействие при търсенето на стаж или работа, както и организирани посещения на кариерни и индустриални изложения.

За да научите повече за възможностите, които MODUL University Vienna предлага за обучение и професионална реализация, посете презентацията на 3 декември от 18:30 часа в хотел Radisson Blu в София. Регистрация за инфо срещите – ТУК.