Андрей Малахов, водещ на популярното руско шоу "Нека говорят" заяви, че Лоън наистина е решена да се срещне с руския президент.

"Не зная какво точно иска да дискутира с него – спасяването на амурските тигри или проблемите на наркозависимите", добави той, цитиран от АФП.

От "Първи канал" са искали да интервюират Лоън за връзката й с родения в Русия Игор Тарабасов (син на московски бизнесмен), когото тя обвини в побой.

Вижте снимки на Игор и Линдзи >>

TMZ пише, че актрисата е изпратила списък с исканията си, за да участва в шоуто, включително и среща с Путин. Освен това тя поискала да се снима с него и да получи частен самолет, едногодишна виза и хонорар от половин милион британски паунда (580 000 евро). Говорителка на телевизионния канал обяви, че са водени преговори с американката за участие в предаването, но условията още не са договорени, пише БГНЕС.

"Аз също искам да печеля по 80 милиона годишно и да вечерям с кралицата, но трябва да правим разлика между мечти и реалност. Трябва да гледаме трезво на нещата, не като Линдзи Лоън", коментира Малахов.

Путин вече се е срещал с холивудски звезди като Леонардо ди Каприо, с когото обсъждаха защитата на тигрите през 2010 година.