"Осъзнах, че не може да останеш в една връзка само заради любовта. Никоя жена не може да бъде удряна и да остане с този човек, ако той не е готов да се извини", каза Линдзи.

"Игор пиеше много и полудяваше", допълни актрисата.

Вижте снимки на Игор и Линдзи >>

Някои от инцидентите, случили се във връзката на Лоън, станаха публични. Тя и Игор бяха заснети да се боричкат на плажа. А при друг случай неин съсед засне видео, в което Линдзи излиза на терасата си и започва да крещи: "Моля ви, моля ви. Той се опита да ме удуши. За малко да ме убие."

Лоън разказа подробности за злополучната вечер: "Игор и аз бяхме на вечеря. Танцувахме и се забавлявахме. Когато се прибрахме, аз си легнах, а той излезе. Няколко часа по-късно се събудих и той се беше надвесил над мен. Не беше на себе си, беше агресивен и ме нападна."

"Мълчах си толкова дълго, но сега се страхувам от това какво може Игор да причини на мен и на самия себе си",
допълни актрисата.

Бащата на Линдзи Лоън заплаши приятеля й с бой >>

Като повечето жени, влюбени в насилника си, Линдзи е решила да направи опит да спаси Игор:

"Наивно се влюбих в него, но той злоупотреби с доверието ми и ме накара да се чувствам застрашена. Не съм ангел, но опитах да оправя нещата. Сега всичко зависи от него. Предложих да отидем на брачен консултант, но идва време, когато трябва да поставя на първо място себе си, семейството си и да помисля за кариерата си."