Певицата се разходи из Лос Анджелис, "дегизирана" като журналистката от Австралия "Джанет" с костюм, риза, тъмна дълга перука и очила. Видеото бе излъчено в "Шоуто на Джими Кимел".

Вижте видеото >>

В клипа Джанет пита мъж по потник и каубойска шапка знае ли, че певицата ще бъде гола на сцената, когато представя наградите за музикален клип на годината (VMA). Той обаче не знае. На въпрос какво мисли за Майли, казва, че не я харесва, както и цялото й семейство. Според него тя е луда за внимание и затова се държи по този откачен начин.

"Липсва й нещо сигурно", предполага мъжът, а "Джанет" отговаря:

"В сърцето".

В търсене на положително мнение певицата продължава разговор с друг мъж, който няма ясно отношение, но определено предпочита Тейлър Суифт.

Трети мъж пък се радва да чуе, че Сайръс ще води гола наградите, и, каква изненада, добавя, че Джанет прилича на нея.

В стремежа си да разбере защо не я харесват, "репортерката" все пак пита дали Майли не си е загубила ума в цялата тази холивудска лудост, на което възрастна жена веднага се съгласява.

На клипа Джанет се разкършва в танци като певицата с две момичета, а накрая се оказва, че все пак единият мъж я е разпознал. И в типичния си стил тя му показва гърдите си.
ИЗБРАНО