А след празничното преяждане досадните килца и мазнинките по дупето и бедрата стават още по-голям проблем.

Целулитът наистина е един от основните дразнители на жените, който драстично може да намали самочувствието им. Дамите, които искат да се отърват от този дефект и да изваят перфектна фигура, могат лесно да го постигнат. Силен помощник в битката с излишните мазнини е Vitaslim LINE. Той изчиства целулита, като заедно с това отстранява неравностите по кожата и я изглажда напълно. Продуктът стопява килограмите фокусирано върху проблемните зони – бедра, талия и ханш. Подобрява обмяната на вещества в тялото и засилва метаболизма. Фигурата се извайва, а постигнатите резултати остават задълго, без опасност от йо-йо ефект.

Vitaslim LINE дължи своята ефективност на естествените съставки CLA, екстракт от зелен чай, екстракт от гуарана и хром. CLA и екстрактът от гуарана подобряват обмяната на веществата и превръщат мазнините в мускули. Екстрактът от зелен чай пък помага в борбата с излишните килограми и намалява обиколката на талията. Хромът също работи за стопяване на мазнините и обръщането им в мускули.

Ако гоните максимални резултати, комбинирайте с Vitaslim LIGHT. Той овладява апетита и увеличава изгорените калории. Заедно двата продукта редуцират теглото по естествен път, като се грижат за правилното протичане на всички процеси в организма.

Повече за Vitaslim LINE