Изискана дълга рокля на Astella Atelier от 100% естествена коприна на Унгаро в огнени, леопардови и кестеняви тонове е създала дизайнерката Аля Милушева за Елена Коларова. Секси гол гръб, изчистен силует и характерното за марката внимание при изпипването на всеки детайл ще привличат неудържимо всички погледи към Най-красивата абитуриентка.

Пролетна Делукс терапия за лице "Spring Radiance", от която кожата на Елена ще заблести, подаряват на Най-красивата абитуриентка от козметично студио "Никол". Студиото се намира в близост до метростанция Люлин и предлага на своите клиенти перфектна професионална грижа, съчетана с възможност за голям избор между уникални козметични процедури и ниски цени.

Прическата на Елена за бала ще бъде дело на салон Мода Натали. Фризьорката с изключително въображение при създаването на най-стилните и атрактивни абитуриентски прически вече има идея за ефектния имидж на Абитуриентката на Dir.BG и Astella Atelier. Прическата на Елена ще бъде направена в новия салон на Натали на бул. България и Гоце Делчев.

Гримът за големия ден на Елена ще направи Джулия Ангелова, носител на награда Прет-а-порте, на Златната игла на Академията за мода 2005, на Wella Special Prie и др. Гримьор на ревютата на Жана Жекова, Фани Пападопуло, Astella Atelier и на звезди от шоубизнеса, сред които Глория, Мария, Ивана, Емилия, Азис, Софи Маринова, Лилана, Галена и мн.др.

Елена ще отиде на бала си с Фолксваген Туарег с уникален тунинг, в който се е возила и айдълката Невена Цонева. Изпращането на Елена за бала й ще можете да видите в Dir.BG. Вижте снимки на Елена >> Заснемане на изпращането на бала си спечели и Аяда Манчелари. Нейният абитуриентски бал и балът на Елена са на 22-ри май.