Яна Маринова се нахвърли на Калин Врачански

След дебюта си на театралната сцена звездата от "Стъклен дом” Яна Маринова този път провокира зрителите по еротично бельо. Тя се нахвърля на героя на Калин Врачански в пиесата "Смях в залата" от Майкъл Фрейн.

Обратно в новината

Коментари - Яна Маринова се нахвърли на Калин Врачански | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Завършила е икономика и е била каскадьор. Участвала е в Сървайвър и от там става известна.

Егати достоверния източник - уикипедия - там всеки може да си напише статия, и да се прави на велик - особено в периферни територии! Къде и дипломата на тази изпълнителка на възлови стриптизьорски и порно сцени ! Как да пробият нормалните артистки, които имат ум, образование и интелект - и те ли да се хръвлят между краката на сводници-импресария!!! ЖАЛКОТО Еы ЧЕ ТОЗИ ТЕАТЪР СЕ ПРАВИ С ДЪРЖАВНИ ПАРИы А ВМЕСТО ЗА ТЕАТРАЛНИ СЪСТАВИ ЗА ДЕЦАТА ПРОДУЦЕНТИТЕ СА СИ ОТВОРИЛИ ВЕРТЕПИ ЗА СМЕТКА НА БЮЖЕТА!!! В БЮДЖЕТна ПОРНОГРАФИЯ И ТВОРЧЕСКА ПРОСТИТУЦИЯ!!!

Абе доколкото си спомням Калин Врачнски я опъна още в началните серии на първия сезон на "Стъклен дом". По сценария, де героят на Врачански опъна героинята на Маринова.

кога ще бъде на русенска сцена.

Защо да ходя на театър, като мога да посетя класно заведение с къде- къде по - яки мадами и истинско пипшоу. Излагация!!!!

От кога Яна Маринова се води и театрална актриса. Тя не е ли манекенка? Как не ги е срам да опошляват театъра. Е за това хората не искат да ви гледат, защото евтина порнография можем да си изтеглим и от нета!

Възгрозна,супер некадърна и със силно изявен говорен дефект.Няма ли цензура в тая държава?

И аз така Диана! За съжаление.Пълна отврат!

Ето заради тази порнография, която се вихри в българския театър, спрях да го посещавам.

Абе и таз госпожа голяма актриса!

Тия нещо много хард го играят напоследък май! Ще вземем да се нахъсаме и... ще стане бой!

Кога ще я гледаме в София?

Долна порнография облечена във фирмено бельо и под прикритието на класическо произведение. Постановщик - АБ - посредствен артист-жиголо с амбиции за продуцент -сутеньор решил да прави провинциален вертеп със селски порно-визитарки на филми и сериали, които се правят за пране на пари. Суб-културата става суб-суб-култура

Яна Маринова с този странен говор трябва да я озвучават при всяка нейна изява. Ако не, да ходи на логопед. То не се търпи това нейно говорене!

Що бе? - И в това има шик - особено ако е полезно и дава виртуозност и неповторимост при други (по-съществени за кариерата на всяка провинциална дихателка) невербални, но пак орални упражнения ... с бухалка и топки ...