Нина Добрев е в София, снима се с фенове

Звездата от "Дневниците на вампира" Нина Добрев е била забелязана в София. Някои от най-големите й фенове дори са успели да се снимат с любимката си и да получат автографи, показват снимки, публикувани във фейсбук страничката The Vampire Diaries.

Обратно в новината

Коментари - Нина Добрев е в София, снима се с фенове | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мислих да не коментирам, защото като ми видите аватара, ще е ясно дали я знам коя е, но просто се дразня винаги звезди да са момичета от Playboy, прочули се с това с кого се чт или къде са си показали ц*е. А Дневниците бил тъп. За тъп сериал много добре се справя с 4 сезона до момента. Поздравления за момичето и дано остане толкова земна колкото преди. Хейтърите само да знаят, че според статистиката на канала CW, над 10000 души са пожелали да научат български, след сцената й в сезон 2. А Босвор ТВ нагласено оставиха да ни се подиграва целия свят с KEN LEE. Евала му правя на момичето, че макар и напуснала две-годишна България, не я е забравило.

много е по-готино тва "моме" с лек грим, както е на снимката.

нито е красавица, нито е "звезда", нито е известна в уса и цанада. вампирските дневници са един тап иотбласкващ с малоумието си филм. утвардени известни актиор никога не биха приели да играят в такав филм.и *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ееее, много сте злобни! Тъпите чалгаджиийки правите звезди, дето името не могат да си кажат!

разбира се че е звезда! много е готина да е жива и здрава! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Голям праз,като е в София.

чак пък звезда

ми в USA е доста известна вече...не е като нашите псевдо звезди дето най-много да се прочуят до Албания :D

че каква е,щом е на големия пазар и за нея знаят не 7 милиона а милиони на н-та.