Крисия: Никой не е по-добър от мен на Евровизия

10-годишната Крисия е сред най-малките герои на детската „Евровизия”, където глас ще премерят малчугани от още 15 държави.

Обратно в новината

Коментари - Крисия: Никой не е по-добър от мен на Евровизия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя е доста надменна.....

Изцяло поддържам написаното от Венете по долу.Това не бяха думите на Криси на интервюто.Просто са изопачени от нещастни писачи, наричащи се журналисти, опитващи се да си заслужат парите на гърба на едно дете. След като видях Криси на кастинга през януари, бях толкова впечатлен, че през почивката ми в България през лятото имах честта, щастието и удоволствието да се запозная с нея и семейството ѝ.Само ще кажа, че тя, както и сестрите ѝ са прекрасни деца и България щеше да е по-добро място ако повече бяха като тях.И се моля Криси да издържи на натоварването и на очакванията, които толкова много хора имат към нея във връзка с Евровизия.

Това заглавие е манипулативно, аз гледах интервюто на Д. Цонев с Крисия и той зададе въпроса така: Смяташ ли, че има ли по-добри от теб (твоята песен )сред другите участници на Евровизия? На което тя отговори: Не, не мисля така. Думите на Крисия са извадени от контекста и са цитирани некоректно и изопачено! Нека журналистите спазват малко етика поне по отношение на едно дете! За нечовешката злоба на някои от коментиращите не ми се говори

Комплексариииии, мъчно ли Ви е че за вас няма никой да научи. За Крисия не се притеснявайте, тя си е постлала пътя в живота. Вие се замислете докъде ще стигнете. Май само до форума на дира :-))).

KaiRen

Песента е страхотна, изпълнението е на светлинни години пред изпълненията на много утвърдени изпълнители, нашето "гардже" пее най-добре, но... дали е НАЙ-добрата на Евровизията, ще видим като излязат и другите участници на сцената.

песента, независимо от кого е композирана, е прекрасна, изпълнението на хасан и ибрахим емоционално, а на крися и е нужно самочувствие, за да победи!!напред крися, ти си талантлива и ние сме с тебе и твоите прятели,, лично аз ще позвъня няколко пъти за вас!!!

Всички тези безумни коментари показват, че българинът има проблем с идентичността си. Самочувствието е необходимост при всеки изпълнител, а не каприз! Иначе сме готови да опорочим всичко! Успех на това малко ангелче, което ще се превърне в приказна принцеса. Браво! Най-накрая нещо стойностно да покаже България и на Евровизия!

Това хлапе много се взе на сериозно?! Не е наясно, че на конкурсите всичко е предупределено и други неща са определящи - не таланта, нито песента. Всъщност, съмнявам се, че песента е нейна - както казаха, но ... пее много добре. Поне ще си направят доста хора безплатна, хубава екскурзийка!

Да кажа на злобещите тук - по-надолу прочетох "Да бъде по-скромно". Това да бъдеш по- скромен е приумица на манипулаторите от бившата соц. система към нас народа - ние да сме тихите и скромните, пък те да си правят както си знаят. На Запад за да успееш е нормално да избуташ другите зад себе си, да се потупаш по гърдите и да кажеш "аз съм най-добрият". Така, че госпожата, написала , че Криси трябва да е по-скромна е много назад с материала.

И какво, през соца сме копирали едно, сега друго, не може ли като по-умни да извлечем от двете най-хубавото и като ги обединим да получим в случая една Крисия със същия талант и реплика например "Аз съм от най-добрите на конкурса, ще направя всичко възможно, за да спечеля!"?

KaiRen

Не е точно така. Сега, като набиват на всички деца в зелките колко са умни, красиви и невероятни, не им правят никаква услуга. Тъпчат ги с празно самочувствие, а като се наложи да се докажат, се оказва, че са кухи като хелуински тикви.

По-добре със самочувствие и куха лейка, отколкото гений и никой не разбрал за теб!!!

доста самонадеяно хлапе! Дори на конкурса, който спечели имаше по-добри от нея, но всички знаем на Слави нагласените игри и номера. Както и да е, пожелавам й успех, основно защото е българка.

Успех деца!!

Айде ако обичате госпожице първо тезултатите от представянет ви на конкурса и после самочуствието и големите думи!!!

Напротив, първо вярата, после резултатите сами си идват! И труд , разбира се, но детето прави всички необходимо. Едно хлапе на 4 в американския X+фактор го питаха: Вярваш ли, че ще спечелиш? Да каза: Да. Защо? Ами защото се старах! Това е! Децата го знаят, а аз чета книги като Тайната и други: Toughts become Things!

Ако не беше този форум, никога нямаше да разбера колко кръвожадни и злобни хора има на този свят. Та тук някои пишещи разкъсват едно дете, та какво остава за другите? Каква джунгла сме.... от човекоподобни животни.

Не се учудвайте, форумите на Дир- а събират утайката на обществото ни и затова не си заслужава да се коментира.

Накои питат "Защо да съсипват детето?" Ако го можеш, можеш. Тя сега го може. Защо да не го покаже? Когато и е времето и когато има този шанс. После, може да няма тази възможност, както по-долу се казва за Робертино Лорети. Дано да и провърви и в бъдеще.

Най-хубаво е да си изживее детството, най-безгрижното време, а животът е пред нея и по-късно за музикална кариера. Някои закъсали продуценти се хващат за деца като за златни кокошчици...

Колко злоба таят някои хора. А колко много талантливи деца показаха по телевизията. Но, все трябва да има едно на първо място. В случая е Крисия. Защо трябва да сме завистливи тогава? Явно, на някои с недоразвити мозъци злобеенето им доставя удоволствие, това е тяхната храна.

Към злобните изказвания - по-полека, не знаете ли, че злобата разяжда отвътре. Позор. Това е дете. Засега е много успешна. Да е жива и здрава. Желая и успех. Сладуранка. Другите, които участваха при Слави, също са сладуранки. Желая им на всички успех. Всички те са малки слънчица в живота ни.

защо съсипват детето така? Болни амбиции на майката?

Очаквам с нетърпение да видя как това надуто, нахално и невъзпитано същество ще се сгромоляса на последно място и после ще хленчи на тема - ама те ма прецакаха, мар мамо.... Абе Разград гиби, какво да ти редим... Лудогорец, Крисия, Вики /дали не беше Кики/ от "Мастило" - все една и съща делиорманска сган.

Ермакчо, ти си ТОТАЛЕН СБЪРКАНЯК! Не мога да повярвам, че съществуват такива злобни и завистливи хорица като тебе! Не е истина! Ти освен да плюеш друго умееш ли?! Не отговаряй! Въпросът е риторичен, защото всеки от нас има вече отговор!

Е, няма как песента да не е върха щом този музикален титан Слави Трифонов е писал музиката! Мен лично Хасан и Ибрахим ми допадат повече като изпълнители.Жалко е , че медиите ги представят като фон на Крисия! Но дано да имат успех всички!

Mного успехи Kрисия! Pазбира се че никои не е по-добър от тебе!!!

Е ще я видим кво ще направи...Така, както е навирила нос. Нека първо мине конкурсът и после да се надува. Впрочем грозно е сам да се хвалиш.

Впрочем е на 10 години ! Грозно е да коментираш постъпките на едно дете а ?

Доообре, ще чакаме да стане тъпа силиконова некадърна чалгаджийка и тогава ще я критикуваме. :Р Който не иска критики да не се изказва неподготвен! Била дете - още по-лошо - зад това дете стоят майка, баща и целият антураж на Славчо - вярно, че наш`то винаги си е най-`убаво и умно, ама `айде малко да се поогледат и поослушат.

красиви,талантливи и тримата,Защо да нямат самочувствие.Много успехи ви желая деца.

Спрете се мили хора с тези злобни коментари.Бъдете добри.Това е текста на песента....Крисия е едно прекрасно българско дете.Вярва в себе си и така трябва да бъде.Упорита ,трудолюбива и добра.Не пишете ,че е надута и т.н.напротив тя е скромна и тиха.БЪДЕТЕ ДОБРИ С НАШИТЕ ДЕЦА.

Според мен, пред това дете има риск, свързан с ранната изява на таланта му. По-възрастните помним едно гениално италианче Робертино Лорети, което пееше като славей, но след пубертета се превърна в посредствен певец, с нищо неотличаващ се от колегите си. После постепенно изчезна от сцената. Дано Крисия не изчерпи таланта си твърде рано, а преподавателите да успеят да и внушат, че е в началото на пътя си и я чака още много труд. Засега - пожелавам и самочувствие и успех!

стига сте пророкували и мислили лошо , трябва да се мисли позитивно как ще стане световна звезда още на 17 и как ще ги отвее като ланшен сняг и Джъстин Бибър и Селена Гомес и другите и как дано да даде Господ продаде най-много дискове и как във всички градове и паланки все нейни песни да слушат - ей такива неща и пророкувайте , а не гадни.

Още не се е родило такова същество, което да има еднакъв глас през целия си живот. Гласът се променя с възрастта и това е естествен процес. Да си чувал за кастрати и мутация при мъжките гласове? Крисия е дете, но много от известните певици не могат да я достигнат- нито по гласови възможности, нито по сценично поведение, нито по владеене на музикални стилове. Много е трудно един певец да да пее различни стилове, а тя го направи в конкурса. Самочувствието и е добре премерено и и пожелавам успех. Успехът е нещо различно от първата награда. Някои световно известни музиканти не са в залата на славата и нямат награди, но хората ги боготворят и това, което са създали никой не може да го повтори.

Тя си е слухарче т.е. пее на слух, не на ноти

Успех, да ги разбиеш всички, Крисия! :)

Крисия, наистина си много талантлива, както и Хасан и Ибрахим Игнатови. Прекрасни сте! Вярвайте в собствената си сила и каквото и да чуете или прочетете, което не ви харесва, знайте - "приказки на непораснали зли хора"! На добър час!

Абе талантливо е детето. Ама самочувствието и държанието му е повече от дразнещо. А представете си ако стане известна и преуспее след време - ми на лопата няма да стои. Тя отсега трудно стои.

тези Хасан и Ибрахим са големи сладури. Напишете повече за тях, трябва да се знае. Дано успехът бъде с тях тримата. Напред България !

Талантливо е детето. Това никой не го отрича и да е живо и здраво,но все пак...малко скромност ...Не изглеждат и не звучат добре тия надути и максималистични приказки от дете на 10 години.

Защо да звучат добре, какво да каже детето бе ????? Много ясно че ще каже че е най-доброто, като дойдоха от Реал Мадрид - не викаха ли че са най-добрите на планетата , а пък ги понасвихме тука , но те пак си тръгнаха като най-добрите, като имат самочувствие и име и съдията помага - така и нашето дете трябва да е със самочувствие на най-добрата !

помня един лозунг на стената на една спортна зала на старт се застава за победа! змам и силата на самовнушението...мохамед али е повтарял постоянно аз сум наи-добрят!-повтарял го е е на себе си,на суперниците си,на всички...и с тази увереност го е доказвал има една приказка-като тругнеш за риба,приготви и тигана. това е и моят опит.аз се сравнявам с колеги в моята област от цял свят,,аз сум от наи-добрите в света! ...и просто е вупрос на време да надмина много от тях! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

от коментарите - това харизматично дете ще представя страната ни..... ще прочете всички нелепи неща и ще отиде с радост да представя държавата.Що за народ сме, ние не се уважаваме,а искаме другите да ни уважават,наплюхте детето,не стигна това,започнахте и майката,просто нямам думи......

Да права си!Или прав...Но точно затова славата е нож с две остриета!И разумния родител трябва да помисли не два пъти, а десет пъти, преди да потърси такава известност за детето си, още на такава крехка възраст. Независимо колко е талантливо!И не само заради негативните коментари, но и заради реалната опасност да му се замае главата!

Прочетох коментарите. Хората се изказват талантлива ли е Крисия, "напомпано" ли е самочувствието и, така ли трябва да се държи. И защо никой не обясни на това дете, че Евровизия не е конкурс нито за най-добро пеене, нито за най-добра песен, а едно геополитическо фестивалче, където избуяват и се показват най-странни интереси и претенции. Може да е добра, но пак да не победи. Ето това трябва да му се обясни на това дете, за да не се съсипе психиката му. Много малко ще стане "жертва" на българския си произход. И не защото, както някои се опитват да прокарат мнението, че сме завистливи - не , ако можехме, предполагам, че повечето българи ще гласуват за нея. Но ще я избираят други, а те са също зли, завистливи и си преследват интересите.

Не забравяйте , че 1,5 млн. българи са отвъд границата и имат възможността да подкрепят таланта на това дете, просто от чисто човешка гледна точка,а не патриотизъм !

И какво сега следва да се свием , прегърбим, да скляпаме и да показваме никому ненужна скромност-и да навеждаме още повече глави , да не би Вурст ли как беше там има повече талант и заслуги , ай стига с това ниско самочувствие.

И къде видя авторът на този коментар да и предлага да се " свие", да се прикрие " и т.н.

Какво да мислиш за това дете,когато виждаш 240 написани коментара само за 3.5 часа ? Щом предизвиква интереса Ви - значи всичко е наред ! УСПЕХ НА КРИСИ В ПЪРВАТА Й ВАЖНА МЕЖДУНАРОДНА ПРОЯВА ! ДЕРЗАЙ ДЕТЕ !

написаното от някои от вас и не ми се иска да повярвам, че е написано от българин. Само дребни душици могат да завиждат на това дете, надарено от бога с глас и излъчване. Песента е страхотна, гласът на Крисия - божествен, Хасан и Ибрахим - виртуози. Такава детска песен не е правена, а за талантливите деца - нямам думи. Радвам се, че ги има тези прекрасни БЪЛГАРСКИ ДЕЦА! УСПЕХ НА ДЕТСКАТА ЕВРОВИЗИЯ 2014 Г.

Българино,а ти защо наричаш сънародниците си дребни душици,един човек го познаваш по това дали харесвал един клип или не,така ли...Аре стига сте ни поучавали какво да харесваме и подкрепяме,ако обичате.Всеки си има вкус и не е длъжен да се съобразява с никой.Като ти харесва-ок,като не ти харесва-пишеш каквото ти е на душа,не да правиш разбор на коментиращите тук

Спрете се бе, хора! Може ли толкова злъч? Българи сме все пак. Да пожелаем успех на децата!

Жлъч, нещо дислексия ли имате...

Българи сме все пак, но не говорим за Левски или Караджата, така че имаме право да ни харесваме Крисия...

Айде не прекрачвай границите със самочувствието-едва на 10 си!

От по-долните мнения и драсканици на хора искащи да принизят това талантливо и красиво дете стигат до извода , че са писаници на недоволните роднини на Симона и сие, на вечно недоволни и злобеещи хора и ще кажа какво от това ако не спечели , тука има и политика , но името България трайно ще се запомни ,а и на това дете ще се отворят още врати -какво ,завиждате ли ?

sisi_top@

Уверявам ви, че роднините на Симона и самата симона нямат нищо общо с гадостите по адрес на Крисия. Те са страхотни хора, а децата са приятелки. Да не говорим, че Крисия не е изказвала такова категорично мнение никога. Думите са манипулирани и извадени от контекста.

имам чувството че не говори малко момиченце а григор димитров,ние сме наи добрите,наи красивите,наи умните и наи..... последните в света.на първо място сме по фукня,на последно в реалния живот.

Защо всички трябва да харесват Крисия!?

Всички трябва да харесват Крисия и Лудогорец,няма не искам,това са национални каузи,иначе си комплексиран хейтър родоотстъпник.Такава промивка на мозъци нямаше и при Бай Тошо.

Много харесвам песента и изпълнителите, но не така, дете! Никога не казвай "хоп" преди да си скочила. Самочувствието е хубаво нещо, но все пак ти не си сама в този песен, не е твое творение, има и 2 прекрасни момчета, без които песента ти е НУЛА!

Писал се магистър и говори за самочувствие.... Нали се сещаш ,че измислената ти титла не значи нищо пред таланта и...

Баят магистри има май тук. Е , и аз съм , но не се гордея особено с това. Доста лесно постижимо е. Виж , да си Крисия е 1 на милион.

С риск да ме нахейтят - малката ми е много антипатична и песента хич не ме грабна, но все пак им желая успех. Може пък да се закваси морето.

Покажи на тия ора ко те грабва,ко те радва, колко те размазва....

а бе ти да не си и баща,като гледам как скачаш...за чуждо нема да е

виждам, че крисия е почнала да се изказва като футболист. нашите национали говорят по същия начин, а на края на квалификациите духат супата

Ей,народе,едни инвестират в търговия,други в занаяти,и очакват плодовете от инвестицията си.За добрите таланти инвестира само един - Господ - Бог ! Не се бъркайте в Божиите работи !

Модератора обаче трие всеки коментар,който не хвали малката.Иначе е свободен интернет форум.