В ”X Factor” отбелязаха Хелоуин предварително

Касапи, дяволи, Жокера и Backstreet Boys дадоха старт на празника на Вси Светии в шоуто.

Обратно в новината

Коментари - В ”X Factor” отбелязаха Хелоуин предварително | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много слабо предаване, досадно с продължителността от 2 часа. Кофти имитация като поведение и изказ от набеденото жури. Нищо особенно като глас и презентация на песен от 99 на сто от избраните учасници. Приятно и върховно може би за родата на учасниците.

Царе сме да подражаваме на гнусотиите в западното общество!

Не го издържах докрая. Всъщност третото изпълнение и - дистанционното влезе в употреба. Слаба работа, слаба-а-а-а....

Наитина беше на световно ниво- пеене, костюми и грим, хореография, мултимедия... Браво на Халваджиян! Каквото и да си говорим- успешен продуцент е и си личи, че не пести средства за шоутата си. В сравнение с това шоу Гласът на България е евтино изпълнение.

В Гласът на Чалгария има само бутафорни "певци". Славчо пак се изложи. Аман от кръчмарски и цигански изпълнители...

Да, понеже вложените средства намаляват печалбата! А и безвкусно. Направи ми впечатление обаче и как оставиха Невена Цонева, сестрата на Дидо от Д2, Светльо от Експоуз...все шуробаджанаци, което допълнително ме отблъсква.

Да, и аз не съм съгласна с това - защо оставиха Невена?! Тя има кариера и вече е печелила подобен формат! А сестрата на Дидо от Д2? Защо я представиха така - сега на всички е ясно, че е там заради брат си. Тези формати са за обикновените хора, непознатите. Невена ако има доблест, ще си тръгне сама.

Какъв хелуин ви гони бе тъпанари,индиански изпълнения в индианска държава.

Напълно съм съгласен Американски празник в православна България!!???? Американците като пръцнат ние се насираме. Тъпа нация сме без характер не случаино сме били под турско 500 години.Отдавна се срамувам да кажа че съм Българин!

Напълно съм съгласен Американски празник в православна България!!???? Американците като пръцнат ние се насираме. Тъпа нация сме без характер не случаино сме били под турско 500 години.Отдавна се срамувам да кажа че съм Българин!

ама ей така да има.

Да, наистина бяха на световно ниво, по гнусотия... Отвратително. Защо веднъж не направят нещо оригинално и българско? Можеше да празнуват Трифон Зарезан - с български танци и песни, хореография...имаме уникални български хора и танци. Хелоун е отвратителен празник. Аман от американски тъпни.

Знаете ли коя дата е, ясно е, че ви се пие, но чак февруари можете да се надявате желанието ви да се сбъдне

Веднъж чух в един чужд филм, че Хелуин е празник на мъртъвците, на който американците ядат бонбони. Едва ли тия палячовци знаят нещо за този " празник" . Но там най-големият палячо е " клоунът (по професия) Халваджян" - човек, който насажда кич, безвкусица и псевдо ценности. И за някои това е повод за възторг! Но не ни е сефте на българите. Криворазбраната цивилизация не е от вчера.

Всичко беше на добро ниво с изключение на журито. Досадни са вече, а Саня е и крайно антипатична.

На мен ми хареса. Чуствах се горд, че съм българин с тези талантливи изпълнители!

Беше чудно шоу! Съчетание между артистичност и уникални гласове. Нямаше нито едно не запомнящо се изпълнение! Всички бяха на висота! Ами това е артиста и музиканта- длъжен е да показва не само красивото, но и това, което руши душата на човека. Бе уникално шоу!

Ако трябва да сравня X-factor и Гласът на Б-я, определено във Факторът талантите са нива над тези в Гласът...не знам как ги селектират, но се чува разликата определено:)

Значи и други са го забелязали. За мен "Гласът..." е като сборище на караоке изпълнители спрямо "профитата" от "Х Фактор-а" :)

Нищо ново с тази визия на участниците. Те на всеки концерт са като на Хелоуйн.

Отвратително!Беше гнусна картина, която ме накара да сменя канала.Какъв е този празник?Наш български ли?Това е "празник" на болните мозъци!Защо все трябва да подражаваме на американците?

Радвам се, че не съм го гледал

Е, никой не подражава на американците. Те просто ги надминаха!

Ами смени си канала тогава. Никой насила не те дължи, пусни си турския сериал и готово! :)))

Нали т'ва съм написала, че съм направила.Чети първо и тогава се изказвай!