Почти всички изпълнители на сцената явно бяха твърде обсебени от странните си костюми и вчера чухме много фалшиво пеене. Съдиите в "X Factor" обаче ги обсипаха с похвали за вокалните умения.

Дует дракули - Иво и Пламен, откриха концерта с изпълнение на Майкъл Джексън и емблематичната "Smooth Criminal". Последва ги Кристина Агилера, но в изпълнение на Кристина Дончева, която каза, че може повече и не е особено доволна от себе си. 57-годишният Атанас Ловчинов, за когото това бе първият Хелоуин, придоби дяволски вид и изпълни рок хита на AC/DC - "Highway to hell".

Вижте снимки >>

 
Ексцентричният Георги Бенчев се появи на сцената като касапин. „Ако Оскар се присъжда за актьорско майсторство, аз ти давам Оскар за вокалния театър”, с тези думи Заки поощри зловещото му присъствие.

Невена Пейкова буквално бе „прободена” на сцената. По средата на своето изпълнение тя се оказа повалена от тежки рани, със стичаща се по нея изкуствена кръв. Страховити превъплъщения направиха и Мирян и момчешката бандата 4U. Първият се появи като Жокера - с широка усмивка и интерпретация на Nirvana. 4U пресъздадоха хорър клипа "Everybody" на Backstreet Boys.

В четвъртък от 22.00 ч. по "Нова" ще бъде първата нощ на елиминации в "X Factor".