Христо Живков в италиански филм за 8 млн. евро

"Невидимото момче" е новият италиански филм, в който ключова роля има българският актьор, режисьор и продуцент Христо Живков.

Обратно в новината

Коментари - Христо Живков в италиански филм за 8 млн. евро | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Ицо, да се надяваме и Оскар да спечели :). Пожелавам му го искрено. За съжаление нашето кино е толкова УМРЕЛО, че такива добри актьори като него не можем да ги видим. Но се радвам че е намерил своята посока на работа и работи здраво, и не се предава макар и всички трудности, които среща. И още веднъж браво Ице, и дано и ние видим този филм :))) в българските кина :).

Браво на Христо Живков и дано да има повече такива новини тук!

браво на момчето,трябва да се радваме за успехите на всеки балгарин,особенно когато е озенен изван б.г. успех. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Съгласна с всичко коментиращи до тук.Ето, това сме ние българите като Христо Живков и такива като него,колкото и слугинажни медии да пробутват псевдозвезди по разни жалки шоута и ежедневно да облъчват с чалга поведение и манталитет които са типични за едни други,но не и за българите.Адмирации за този човек.

браво, винаги се радвам ,когато българи стават известни с талант и успехи. нашият народ има богат генофонд, които но прави много специални по един добър начин. за това повечето българи по света успяват и преуспяват! тепърва ще се говори за още много такива таланти и постиженията им. децата на емигрантите , които навлизат в живота доказват и ще доказват ,какво силно племе сме и интелектуално и творчески и всякак.

Ами, ето това е истински актьор. Беше страхотен в "Страстите Христови" и публиката на запад го оцени. Участва в качествени проекти, не шуми около себе си, не прави "кариера" с ВИП Брадъри и прочее простотии. Адмирации за момчето!

Аз с удоволствие бих гледала един Вип Брадър с интелигентни хора вътре, а не с тия чалгаджии и силиконки.

след като интересите ви се сеждат до гледане на" вип" брадъри, едва ли бихте раздрал,че няма интелигентен и стойностен човек, който би се захванал да участва или гледа подобно нещо. Дано схващате основната идея!

Хубав мъж.Типичен италианец.Браво.Да е жив и здрав отново да ни радва с нови творчески изяви.

От кал да си, Христо да си!

Това като светска новина става вече.

Ами получават му се нещата! Браво! Иначе 8 милиона може да е голям бюджет за европейска продукция, но на фона на 100+ милионните холивудски такива, стой смешно чак и цитирано в заглавие

с дълга коса е много чаровен

Дано по-често четем за такива хора и постиженията им. Ще потърся да изгледам всички споменати филми. Това са истинските българи, с които да се гордеем - спечелили слава, пари и популярност с талант и честен труд у нас и по света.

Браво, нека такива талантливи българи да ни радват все по-често с международните си изяви!