Натали Портман: Никой не ме искаше след ”Междузвездни войни”

Натали Портман мисли, че участието й във филмите от "Междузвездни войни" е навредило на кариерата й, защото след това никой режисьор не искал да работи с нея.

Обратно в новината

Коментари - Натали Портман: Никой не ме искаше след ”Междузвездни войни” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотна е Натали

Дааааааааа! Само малко ми дразни на Никол Станкулова.

сладурана

Проблемът не е във филма, а в актрисата. Тя изобщо не може да играе. Доказателство - "Черният лебед".

Ти вероятно си най-добрата актриса , но просто не те забелязват , а? Все разбирачи се навъдихте , бре !

Стою

За зрители се мислим... Един вид потребители. Значи имаме право на претенции.

Аз те харесвам, въпреки че малко одъртя, а и трябва да преглътна е-жилката ти.

Наталия Портнова (Шивачева) май също е с корени от руското еврейство.

Не корени , а 100% еврейка! Точно затова е лансирана от холивудските продуценти, повечето от които са евреи!!!

То така стана и с Кари Фишер от първите три филма на "Междузвездни войни". След като изигра принцеса Леа, после нищо освен яко дрога и пиене. Има 2-3 епизодични роли в слаби филми и това е. С Марк Хамил (Люк) също така се случи. С най-добра кариера излезе само Харисън Форд. Славата понася само на силните личности, слабите ги съсипва. Но Портман не следва да се оплаква, при нея не се случи точно така, макар че по-добро от ролята си в "Леон" едвали ще направи.

Стою

За Марк Хамил - мисля, че има няколко театрални роли... Няма да ровичкам кака Гугъл. За Кари (Кери?!?!?) - нищо не знам. И за нея няма да ровя. Ама си бяха сладури. Х. Форд - без коментар.

Беше добра единствено в "Леон". Не всички деца актьори остават добри и като възрастни. Изключение е може би само Леонардо ди Каприо, но той си беше тинейджър. А "Черният лебед" беше рядко бездарен и кух филм, за какво взе "Оскар", не знам.

Айде, айде и в "Жега" не беше никак лоша ;)

Абсолютно точно! Не всички деца стават като големи добри артиисти. Натали Портмън, Ск.Йохансън, Ласкин-Васко де Гама. :)) Същото важи и за Скарлет Йохансън. В повелителят на конете беше ок, след това едно нищо.

Заглавието е тенденциозно подвеждащо. Момичето не е казало, че "Междузвездни войни" са виновни за липсата й на ангажименти след филма, а че се е получило парадоксално как въпреки успеха на поредицата тя е станала по-малко търсена. Това явление, между другото, е сполетявало и актьорите от други големи филми.

Мила Ани, не си рпави труд да отваряш очите на простият човечец. Те търсят генериране на коментари, а пък потребителите по какво да плюят. Радвам се, че поне 1 разбрал думите на Натали.

ау, събрахте се двама гении! останалите - глупаци.

Ти там ли беше, та така си сигурна какво точно било казало "момичето"? В новината пише точно това, което твърдиш, че не е така! А именно, че участието и във филма МВ е причина (според нея) да не я ангажират в други филми. Така че недей да се пишеш на много умна, както и оня, дето коментира след тебе!!!

Изглежда надута и покварена от славата и парите.

наистина си противна

Хубавица! Пък режисьорите - американска им работа. Намерили, че премерили.

Тотално бездарно представяне в Междузвездни войни. После се научи да играе. Тогава беше просто една посредствена треторазрядна кукла

Явно не си гледал "Леон"!!!

Тя ли е малкото момиченце от Леон???

Стою

Пича/дамата говори за Star Wars. Фен съм на сагата, но смятам, че Наталито си декламира ролята като ученичка в 3-ти клас. Първите три филма (4, 5 и 6-ти епизод) бяха по-силни като актьорско присъствие...

скапан хейтър!

Страшно много вдигна летвата - за това...