Холивудски семейни мъже за пример

Съществуват богати и известни мъже, които са напълно отдадени на своите съпруги.

Обратно в новината

Коментари - Холивудски семейни мъже за пример | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз да имах красива и млада жена кaто броснан и аз щях да си седия при нея.

АлоУУУУ, журналята!! Старо ви е инфото, ама много старо - има няма 20 години. Сара Дж,Паркър е зарязала РДД още на младини, когато той не знае на кое кока небе е бил. Половинките му са били Дебора и след това Сюзън. Не е трудно да гледате какви глупости пишете.

Това е въпрос на възпитание. Просто тези хора са интелигентни и добре възпитани.

На Пиърс Броснан жена му има бицепс, на който може да завиди всеки от охраната на Таки. Сигурно вдига поне 150 кг. от лежанка.

Стою

Бицепс... Трицепс... Няма значение!...

В тази поза, наистина, по-ясно се вижда трицепса. В този сайт, обаче, е по-удачно да се ползват клишета, тъй като за потребителите му, предимно дами, "бицепс" значи мъжка ръка. В този ред на мисли жената има ебаси бицепса, Стою. Друг е въпроса, че сътоянието на ръката и реално се описва с английският империалистичен термин "lunch lady arm", което означава натрупване на сланина по ръцете, Стою. Каквато имат повечето жени над 25 годишна възраст, Стою. Което си мислят, че виждат само те, Стою. И когато видят, че това не е тяхна лична тайна, Стою, това ги кара да се ядосват на констатиращият го, а не на причината за констатацията, Стою.

Много си е хубава жената. Явно и Пиърс мисли така.

В момента жена му е два пъти по-едра от тази снимка (правена през 90-те), но той продължава да е женен за нея и да я държи за ръката, докато се разхождат по магазините (наскоро гледах снимки). Т.е. размерът на бицепса не от съществено значение за успеха на брака.

И сред известни, и сред обикновените хора има двойки, които се обичат и са стабилни, но другите понеже вдигат повече шум около себе си, оставят впечатлението, че всички са като тях.

Ако е вярно, действително е похвално, защото в техния динамичен живот изкушенията сигурно са много...

Синди Крауфорд и Ранди са пример! Нека повече внимание се обръща на двойките, устояли на времето и у нас, отколкото ежедневните разхайтени прелюбодейци, с които медиите ни заливат всеки ден!!!

Марк Уолбърг също може да намери място в тази класация, въпреки интересното си минало:)

Направо ме расмивате с ваще константации. Вси4ките мъже които сте изброили са известни сред просветените 4е са на другия бряг. Те орат мъжки ниви и затова не може да ги набарате с жени мат деймън както е извесно прикотка никому неизвесна сервитиорка даде и 788000 долари за да мъл4и а той да си развява байрака с собствениа си пол. Патрик денси бутна на една бротална фризиорка 900000 долари за да зали4и следите се мърсуването с воени моряци и пелоти. Сега не ми се говори за другите но има много материал.

А ти си им светил сигурно а? Ей това българина всичко знае бе!

Коментарът е майтапчийски, пунтира такъв тип долнопробни и неграмотни изказвания, които, за жалост, твърде често срещаме по форумите.

Иронията си я бива:)

Относно правописа - надявам се, че се шегуваш! А колкото до изнесените "факти", не мога да коментирам, защото не съм под юргана на тези мъже, за да знам с кого заспиват и до кого се събуждат ;-))))) И все пак...нека да приемем, че всичко написано в статията е реално и те наистина са такива, каквито ги описват. Желая на всички здраве и дано успеят да запазят семействата си, още дълги години:-)))) А между другото, днес прочетох, че Джордж Клуни е на път да се разведе;-)))) След около три месеца съвместен брачен живот с половинката си. Ами ето това не го разбирам, ако е вярно разбира се. Пък в крайна сметка те си знаят :-)