Спрей за нос придава сладък вкус на храната

Спрей за нос, който "лъже" мозъка, кара хората да си мислят, че ядат сладка храна, съобщиха от "Скай нюз".

Обратно в новината

Коментари - Спрей за нос придава сладък вкус на храната | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

FuckTheEU

Браво. На път сме да направим сламата примамлива храна за хората. Няколко капки и налитай, народе! Лошото е, че ше ни я продават на цената на мраморното говеждо.

така може да си изядеш и говната и да не ти пука. Ааа ето какво им дават в парламента та си ядът говната постоянно.

Именно затова лай...ната миришат - за да те отблъснат и да не ги изядеш. А представяш ли си, ако хората ги ядяхме - щяха да ни го забранят със закон или да наложат данък.

Има разни прахчета за нос, дето не ти пука какво ядеш, изобщо ядеш ли, ще ядеш ли...

Аз като видиях заглавието си помилих първо, че някакъв готвач слага капки за нос в яденето за да е по-сладко :). Жалко за проблемите с диабета, все пак се очетрвата откриетието да има интересно въздействие и приложенито му да се провери на практика.

Тези учени ид#оти не разбраха ли, че не е идеята да лъжеш мозъка, защото тогава той реагира неадекватно и те разболява! Когато лъжеш мозъка- било то с изкуствени подсладители, било то със спрей за нос - организмът си мисли, че е поел сладко и отделя инсулин, за да нормализира "уж покачена" захар, резултатът е хипогликемия и с времето гарантиран диабет! Престъпници. Моля дир, не трийте това, много е важно.

Нещо май пак сте объркали превода: най-вероятно спреят прави храната по-вкусна, а не по-сладка.

Точно сладък вкус са имали предвид, явно влияе на някои рецептори. Иначе подобрението на вкуса като цяло никога не е бил проблем, за това си има подправки, те не носят калории. Спреят е разработен, за да не се налага да подслаждаш някои храни и напитки и да спестиш калории, но е пълна лудост, заради последствията. Диабетен бъркоч.