Асен Блатечки и жена му показаха новия си филм

Режисьорският дебют на Асен Блатечки "Бензин", който актьорът снима заедно с дългогодишната си половинка Катерина Горанова, бе представен във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Асен Блатечки и жена му показаха новия си филм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жена му явно се придържа към максимата "С него зле, без него още по-зле". Факт, има жени които много се страхуват да останат сами и са готови да търпят всякакви извращения, само да не го карат в този живот сами, без опора. Колко такъв мъж може да ти е опора е друг въпрос. Жена му е кадърна и си вади пари, но явно й липсва достойнство и самочувствие и е готова да големи компромиси.

Филмите за високи скорости на движение са предназначени за хора с ниски скорости на развитие.

Един въпрос: защо звука на филма е толкова зле? Пестено е от студио ли? Изобщо не хейтя. Всеки може да си даде сметка.

заслужавате си унизителното положение дето сте изпаднали, как така вче критики, все нищо и никой не харесвате, а харесвате само тиквата крадлива, Симеонов и Сидеров и гласувахте за тях.

И ти ли си от екипа? Хайде няма нужда всяко "творческо" недоносче да бъде повод да се призовава към патриотизъм. Чудо голямо, че изкопирали "Бързи и яростни" в селски вариант с баш селянин начело.

помии не гледам!

Блатечки много е застарял..ама не хубаво остарял като някои мъже (пример Шон Конъри на 50). Ами лицето му се е изтънило и хлътнало и придобило женствено изражение. А и шкембето не помага. Ако си обикновен човек имай си шкембе. Ако обаче се очаква да те гледаме. че и имаш претенции за секссимвол е добре да уважаваш публиката и да изглеждаш добре. Ако бече жена нямаше да ти се прости занемарения вид.

Няма прошка! Егати сексимвола! И другият - българският Брат Пит - Калинко - и той е налял едни едни секси женски бедра, душата ... И те души носят и на тях им се яде, ей го - отскочиха за някой и друг ден отвъд голямата вода и веднага им се лепнаха хембургерите на съответните места!

Имам ясно и обособено мнение към българската музика и кино. Ама без нито едно изключение.

Излъчването на този Асен е като на наркоман, да не говорим са постъпките му, незнам кой още му се радва на екран.

Изглежда много тъпо и преписано. Дори режисяорският подход е копиран. Да не говорим за мадамата, кочто са искали да прилича на латино мацките от бързи и яростни. Боза и скука с гадни коли. Айде напънете се да измислите нещо оригинално.

Този Блатечки и "жена" му с прашните обувки на "премиерата" не могат да стъпят и на малкия пръст на Диляна. То е ясно, че той е интересчия, а тя се е впила в него и си затваря очите само и само да излезе победител в ситуацията.

Прибрал се е при нормална жена и семейство, а не както се беше увлякъл по една пеперуда дето лети от цвят на цвят

По-скоро той е пеперуда и лети от цвят на цвят. Диляна му роди дете, но не може да понася поведение на пу..ка и оня се върна при приятелката си, която още не е узаконил.

Какво нормално има в това да си дългогодишната любовница на мъж, набеден за сексимвол, който за да се докаже като такъв, поддържа още незнаен брой любовници?

До родителите , ако гледате такива филми с децата си или ги оставяте спокойно да правят това сами ,моля после не се чудете как така после са пребили някого или самите те са били пребити.Всичко ,което се гледа остава в подсъзнанието , а то не подлежи така просто на контрол.

Видях трейлъра, Агресия,простащина,изкривена представа за човешки ценности.Силно препоръчвам да не се гледа и ако ,бъдете разумни,спасете поне подрастващите около вас!

Смешници. ту при едната, ту при другата. Пълен льольо. Атрактивно е да се види как изглежда един льольо и унизената му до немай къде жена.

така наречени артисти????живеят много късно.Народа не е толкова тъп,че да ги взема на сериозно.Видяла жаба кон да се кове и тя вдигнала крак.А този блатечки-кой го бута бе.То не бяха несполучливи телевизионни помии,то не бяха тъпи роли.Абе дайте нещо по-умно ,по интелигентно,тепърва ще зарибявате публиката с прокиснали бози.И кой им дава да хабят пари ,които половината си "усвояват" в джобовете на тези непораснали ....посредственици.

Абе тоя блатния много ме дразни няма да го гледам, но откъде е намерил пари за филм? И откога е режисьор?

малко десперадо, малко бързи и яростни, малко от всички холивудски бълвочи, за да си докаже блатечки статута на секссимвол.

Като не ти стига ума сам да го измислиш - копираш оттук, оттам................

Това повече ми прилича на погребение на българската куртура.

Колко ли "багаж" трябва да имаш, за да сътвориш това!?

Как може така просташки да копират филма с Вин Бензин и Скалата?!

Пършавяци!Смешни имитатори на американската продукция.Хах.Бледи копия са само.Хха

Трябваше да напишат "една от дългогодишните му приятелки", щото те не се са една или две все пак, пък и Асен още има напред да върви в това отношение.

Кой финансира тия бози. Тоя селски тарикат свои пари няма да вложи.

Не знаех , че са се оженили. Честито /със закъснение/

От всичко на този му е най точно името, мерише на тиня

Няма що, "голям филм"! Копирани са американските бози - коли, надпревара с автомобили, трошене на такива, горещи жени, секс, и на това му се вика "голям филм". За преписването би следвало да получи "слаб (2)".

За преписване се пише единица (1)

Ето защо се е върнал обратно при жена си - при другата няма да има такова финансиране.

Точно, при другата ще трябва яко изваждане,за да покрива разноски за далечни пътувания, освен детските, затова се е ориентирал правилно ;)

На мястото на дългогодишната приятелка сигурно е смятала плевенското " чудо " да бъде ама то за реванш и намериха и на нея филм -жалко за детенцето което има такъв късмет да расте без баща.....

Защо без баща, бащата е жив и си се грижи за детето. Я да видим модерните българки ,дето бракът не ги интересува, колко си гледат децата сами ? Много са, ама са разкрепостени.

И аз израстнах с такъв един жив баща. Елитен! Колкото да ме е срам да кажа кой е баща ми. Преди години ме прати да кандидатствам за една работа с негова препоръка и онзи на когото ме препоръча ми каза само: - Момче, малад си, образован си, нямаш нужда от особени препоръки. Приеми един добър съвет от мен - избягвай да споменаваш кой е баща ти!

На мястото на дългогодишната приятелка сигурно е смятала плевенското " чудо " да бъде ама то за реванш и намериха и на нея филм -жалко за детенцето което има такъв късмет да расте без баща.....

На мястото на дългогодишната приятелка сигурно е смятала плевенското " чудо " да бъде ама то за реванш и намериха и на нея филм -жалко за детенцето което има такъв късмет да расте без баща.....

Женен ли е последно или само се сприятелява отвреме навреме?

Дългогодишна приятелка? Колко дългогодишна? Щото нали имаше една друга мацка.

Ако изкопираш песен беше плагиатство, а за филм как му казваха? Българското копие на Бързи и яростни. Да бяха се договорили поне да е франчайз на Бързи и яростни и да е с ноимер 9. Така шяха да имат продажби и в САЩ.

Може ли да има по-лош от американски филм ? Може, филм който се прави на американски. Апологетика на бабаитщината.

Има, има - руските кинематографични говнища: Защитники, Притяжение, Викинг (най-скъпия руски филм!). След тях наистина оценяваш високия професионализъм дори и в най-масовата холивудска продукция ;)

...на когото му не харесва, да не го гледа !...имитаця било ?!?...ами то отдавна всичко е измислено ...вароса е как ше баде пресаздадено ....на последак има много хубави балгарски филми...ако филма бе сниман в холивуд Acен нe би се представил по- зле от 3-те х-са....важното е ,че филма е правен тука и Aсен се справя отлично !!!...които не го харесва, да не го гледа и това е !

Като всичко вече било измислено тоя пич защо се напъва??? Ти гледала ли си го??

...не ми кради ника михлюзино !...гледала сам го !...много хубаво играе !...ти не го гледаи като не ти харесва !...гледаи си холивидските педали !!!...при теб нещата са така ..."говно да е ..чуждестарнно да е" !

Фенките на Блатечки, както се и очаква, са невъобразимо образовани и начетени :D

Престанете да плюете по всеки и всичко. Направили са филм и това е страхотно. Вие какво направихте? Уважавайте труда на хората. Хайде първо гледайте филма и тогава се изказвайте. Аз пък нямам търпение да го гледам.

Горното мнение е писано от бабата на продуцента.

Много западни продукции съм пропуснал, защото трейлъра не ми е харесал. А това, че е положил труд - много хубаво, но това не винаги е достатъчно.

Асене, пак ли си в хладилника ми, баце?

Филма е доста копиран. Бензин сигурно е съкращение на Бързи и Яростни!!! Лошо няма да се копират филма, но оригинален ще е по-добре. Имаме добри бъргалски писатели....защо не по някоя българска книга. Или ако свършили българските писатели, може и други.

Асен Блатечки обича да си прави пътечки

Струва ми се, че целият филм е една огромна схема, Асен да бъде в горещи сцени с тая мацка и така ще му е по-лесно да я направи своя любовница.

Аската, с тая самодоволна усмивка, се изживява като холивудска звезда. Лошото момче на българското кино, българския Брад Пит. С шкембе и мръсни обувки ...

Ма много кратък и добър анализ