Какво е сексуален тормоз според европейците

Проучване, посветено на представите за сексуален тормоз, разкрива съгласие, но и някои изненадващи разминавания между страните в Западна и Северна Европа.

Обратно в новината

Коментари - Какво е сексуален тормоз според европейците | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман вече от тоя "сексуален тормоз"! Повечето жени, особено младите, се обличат толкова предизвикателно и разголено, че наистина провокират към сексуални посегателства, а ако някой си ги гледал или докоснал по коляното - вой до небесата, съд и пиар на тема "леле, колко ме изтормози тоя разгонен козел"! Ако не искат такъв тормоз - да се облекат прилично, да си прикрият "прелестите" и да си живеят спокойно! Цялата шумотевица е поредната мода и начин да се прочуеш с оплюване на кого ли не! При това след години ... Как така са си живели спокойно с тормоза някога си, а сега се сетили - когато съответният човек станал богат и известен, и те покрай тоя тормоз могат да измъкнат при и да се прославят за два дни?!

В природата на женските създания е да се кипрят и гиздят, защото искат да са обичани, харесвани - виж едногодишните деца какво правят. Младите момичета, поради липса на адекватно възпитание най-често не осъзнават, че със съзряването нещата се променят. Глупаво да следват модата и искат да се конкурират с приятелките си, като целта им е да се харесат на конкретен човек, но не и опипвани и натискани от всеки мангал и педофил. Нито едно момиче, слагайки къса пола не предполага как въздейства на мъжете буквално, а просто се чувства актуална и красива. Затова и мъжете трябва да бъдат възпитавани да не приемат като лична покана външния вид на никоя жена. Аз съм ЗА да се обяви за сексуално насилие всичко, което мъж или жена натрапва на някой, който НЕ СЕ е съгласил да излезе с теб. Включително двузначни намеци и любовни обяснения. Толкова е просто.

Наблюденията верни, изводите и "решенията" погрешни.

Тия глупости почват да идват в повече. И без това във Фейса се налага да се цензурират женски зърна дори на РИСУНКИ, нямащи нищо общо с порното.

Аз нямам досег до такива неща във фейсбука. Ти имаш, защо ли.

"Зяпането на гърдите" - "57 процента от британките я намират за неуместна". Българските мъже са съгласни. Дори и в повече от 57% от случаите зяпането на гърди на британка е неуместно, дори безнадеждно дело :) :) :)

А защо се питат само за сексуален тормоз от мъже към жени. Обратното в последните 15-на години също е много често, понякога дори надминава вулгарността. Педераски изследвания.

Имам позната, която още в гимназията като си набележеше някой младеж, започваше покана след покана да излязат (и защо ли си ги избираше все таткови синчета и футболисти..) Често получаваше отказ, понякога склоняваха за едно излизане и после почваше пак едно отстъпване и дърпане... Аз се опитвах да я вразумя, че е противоестествено жена да преследва мъж, дори не ми минаваше през ум, че ДА, това е сексуален тормоз. Нейните обяснения бяха: - Той е от срамежливите мъже, а те никога няма да направят първата крачка и трябва жената да ги сваля. - Ако започна да го играя на романтична и недостъпна, това е компромис моята самоличност, не мога да се преструвам, това е двуличие. - Предпочитам да действам прямо, иначе ще го чакам цяла вечност. И по никакъв начин не приемаше, когато аз й обяснявах че въздържанието не е двуличие, а благоприличие - както човек не прави много други "естествени неща" пред хората, така и не е редно да се натрапва, а и така не дава възможност ако има някакви чувства в зародиш, да се развият постепенно, докато не я видят в нова светлина. Давах за пример, че когато печем кекс се иска търпение, ако се отвори фурната първите 20 минути, той ще спадне и край. Тя се съгласяваше и след 2 седмици ме питаше - как мислиш, мина ли достатъчно време, мога ли да го поканя пак? И така и не ме послуша докато не получи ядосан крясък от младежа - ОСТАВИ МЕ, КАКВО ИСКАШ, НЕ РАЗБИРАШ ЛИ, ЧЕ НЕ СИ МОЙ ТИП!!! Тя ми се обади разревана и обидена, но със следващите младежи беше същото... Така че тормозът от жени към мъже често може да се окаже и по-силен, и по-зловещ, защото мъжете до последно щадят достойнството на жената и не я отрязват пряко, така тя упорства докато не получи ритник.

Сексуален тормоз е това, което не се харесва на една от двете страни и ако тази "закачка" продължи във времето, независимо несъгласието на атакуваната страна.

Проблема е, че за сексуален тормоз се води и "закачката" още преди да е ясно, че това не се харесва на другата стана

stan_posta@

И още по-страшно - закачката се харесва и на двете страни, но едната страна решава да изкара пари от това ...

Има и такъв случай, понякога закачката може да доведе до толкова силен смут у жертвата, че тя да изтълкува това като някакви зародени чувства. Имам спомен за мой съученик, който 4 години ме сваляше, докосваше, натискаше и пускаше мръсни намеци. По едно време дори мислех, че ме вълнува сексуално. Сега от разстояние на времето усещам само погнуса. Аз го наричам насилствено прелъстяване, когато упорито въздействаш сексуално, без преди това да си харесан и нормално възприет.

Дори мога да добавя, че всеки друг сваляч, който не ми е харесвал, ме е карал да се чувствам омърсена. Не знаете какво е да подтичаш през площада на малък град, а след теб да се носи някой влюбен циганин или селския идиот, който мисли, че чувствата му са взаимни. Насилствените флиртове карат жертвите да се чувстват отвратителни колкото преследвачите си. Смъкват те на тяхното ниво. Ето така се формира асексуално и смотано поведение у някои жени. Аз до ден днешен съм смотана и не флиртувам, говоря студено и делово и се обличам семпло - останки от девичите ми психо травми, които на някой ще му се видят смешна превземка.

В съседство четем статии Шарън Стоун с разголена фотосесия, Михаела Филева по бельо в новия си клип, Гери си показа циците в Инстаграм... Тормоз отвсякъде.

Мюсюлманите са се усетили още преди векове и са решили кардинално проблема - няма жена, няма проблем, съответно и сексуален тормоз. Един черен чаршаф отгоре додолу и готово. Както е тръгнало из света с пищенето и истерията за тези тормози, нищо чудно и другите религии да ги последват.

Имам приятели с момченце на година и половина. Майката не го кърми от половин година, но ... инстинктите са си инстинкти. Когато огладнее, този малчуган отива при най-близко стоящата жена, може и да е напълно непозната, и й дърпа блузата, търси ц.ц.. Според вас дали така тормози сексуално?

Да!

И кво викат лелките? Ахххх, малък перверзник :))

Ако момчето е от тези с черните дебели вежди, които от малки го докарват вид на чичка, особено ако е одрало кожата на татко си, шокът за жените е пълен!!!

Сексуален тормоз спрямо мъжете е когато жените ходят на обществени места демонстративно разголени или с впити в тялото дрехи ! Това е все едно да ти тикат под носа вкусен плод и да не ти дават да го опиташ !

Я пак? Значи, викаш, сексуален тормоз е да се обличат като певиците, моделите и актрисите, които никога няма да ти пуснат, но ако срещнеш такава наживо, трябва да пусне.... защото? Търся логика, подскажи.

Сексуален тормоз е когато една жена не ти пуска, а когато се и оплаква от вниманието което и отделя някой мераклия, това вече е свръх сексуален тормоз от страна на жената ;))) Шегата на страна, ама ако не се понатиснеш с една жена, как изобщо ще се разберете че се харесвате? Само с внимателни приказки е трудно

А ще ви хареса ли, ако някоя жена ви хване за пакета и ви го стисне - вие не я харесвате, но тя пак ви хваща и става все по-настоятелна?

Той "пакета" сам ще реши ;О Няма защо да го притискам с мои си представи за нещата...

Преди да я понатиснеш, като минимум трябва да си я поканил да излезете. На сбогуване да я докоснеш. Ако се появят искри и копнеш в очите и даде ясен знак, а това се вижда - тогава давай, понатисни. Но пак не е препоръчително на първа среща да прекаляваш, защото тя има нужда да осмисли впечатленито, да го напише в дневника си и да помечтае, за да се зареди докрай.

От цялата раздухана световна истерия за сексуален тормоз печели общността на извратеняците. Целта е да се разбият отношенията между мъжете и жените в развитите държави.

Сексуален тормоз е сичко, което не желаеш да ти се пречинева. Разстояние от пейсе сантима е минимума за мен, без докосвания и мръсни намеци и прочие. Тогава слагам разстояние от повече и ако може, и други препятствия за нахалника. категорична съм, на север е драстично по-цивилизовано откъм харасмент (ако вервам на спомени, щото последните 8 години постоянно живеем у лондоня). Юга наистина може да бъде брутален, пак по спомени. Но пък ас съм една прелетна птица ....развевам крилете и отлитам....

Колко много минуси.... А това е най-читавото ти мнение досега, точно така е.

гледането не може да бъде определено като тормоз по никакви показатели и закони -на човек са му дадени очи да гледа но подмятането и всякакви звукови издавания като на животно вече е тормозда не говорим за пускането на ръце това вече е рестъпление!жена ви го казва-жена с най-красивите и коментирани гърди!

Вторачването в нечие лице или части от тялото е също неприемливо в цивилизования свят. Можеш да погледнеш един - два пъти, но да не откъсваш поглед това притеснява отсрещната страна.

Гледал съм достаъчно немско порно, мерси за новината!

що за глупости, направо си е комплимент :)))))

Всичко е въпрос на култура, в Япония например е тормоз да гледаш непознати хора в метрото и се спазва стриктно от всички. Затова и там момичетата ходят с полички по една педя на училище, без страх от тормоз и насилие. Всички задръжки обаче падат вечер в баровете - там си разпускат хората без задръжки, а който не иска, не ходи. Има си място за всичко и всички.

Ако не зяпаш гърдите и , си педал, ако зяпаш си сексманяк:))

Ще гледаш, ама крадешком и ще се чувстваш виновен, и ще си даваш сметка за възможните последици.

Не е ли именно това ''тормоз''? Арабите са решили въпроса. Като искаш да не те гледат, се облечи повече.

зяпай само по една наведнъж :-)

"Зяпането" на дамски гърди, например, поражда различни реакции. В Германия 73 процента от мъжете и 58 процента от жените не възприемат подобна проява като сексуален тормоз. ------------------------- не знаех, че в Германия цели 73% от мъжете са меки китки. Аз работя барман и всеки път клиентка като се обърне и си тръгне от бара и я гледам в задните части. То няма как. Мъж съм.

да се облекат кат пингвините в Арабско щом било тормоз като го гледаме! Бе тия както са тръгнали ще се окаже,че плачат зорлем за халифат!

Ашколсун - бързо схващаш!

Определено подкрепям мнението за провокативното облекло. Ми те и голи вече ходят, обаче ако ги погледнеш и - тормоз. Ми то сърби, боли, драго ми е.

Еврогейски ценности. Пълни изкуфелници и извратеняци.

Всеки мъж си гледа. Например лятото като се посъблекат жените, винаги гледам късите полички, краката им, задните им части най-много, даже повече и от гърдите. И си желая да ги оправя. То няма как да не погледне нормален човек, особено ако си няма приятелка и си търси.

Скоро пишеше, че мозъкът на повечето хора е така устроен, че слага отчетлива граница между сексуалния и социалния живот и това е причината мъжете нормално да не са възбудени сред много разголени жени, примерно на плажа. И ако това все пак се случи - тогава се задейства втора мозъчна защита, която пречи желанието да се трансформира в действие. Така че при всички положения сексуалните тормозители са болни хора и не е нужно всеки да се причислява към тях, само и само да си начеше мъжкото его, че видиш ли, става му като види г.з

А прекаленото и видимо демонстриране на гърдите, обличането на дълбоки деколтета и ултра къси поли за да й се види..........., не е ли нарочна провокация? Някои ем си го търсят, ем после реват ох леле.

то тия дето са се поразсъблекли и ги зяпат и закачат не реват ами се закачат направо :) ... реват тия дето не са се разсъблекли че не ги закачат ;) ... па като ги подкачат по погрешка направо си оревават орталъка че са много търсени, демек секс тормоз, ега почнат редовно да ги закачат ... те така е у нашенско.

НАПИРАТ ДА НИ ПОКАЗВАТ ЦИЦИТЕ СИ И БЕДРАТА, ДА ПРИЕМЕМ ЧЕ Е ЗА ПРОВЕТРЕНИЕ ЛИ ? НАЛИ СЕ НАДЯВАТ ДА НАПРАВЯТ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ! ЩЕ ГИ ОБИДИМ НАЙ-МАЛКО, АКО НЕ ГИ ПОГЛЕДНЕМ !

Ами жените да не ходят така облечени щом ги притеснява секс тормоза! Те всячески се обличат така,че да привличат мъжете,а след това се оплакват от тормоз,ами сами са си виновни! Но има и други такива,на които не се обръща внимание и те пак се оплакват от секс тормоз...

А! Анджак!

Модата се диктува от медийни звезди, на които младите винаги ще подражават, иначе биха се чувствали нищожества. И с право, защото докато не са завършени личности, просто няма с какво друго да блеснат и от най-малкото се комплексират. Нормално е младите да бъдат ярки, конкурентни и предизвикателни помежду си. Ненормално е зрели чичковци да го приемат като лична покана.

Моята колежка не мисли така.Колкото повече и гледам гърдите ѝ и казвам, че са много хубави, с толкова по-дълбоки деколтета идва.

Има ли свободни работни места, да дода и яз.

Женен ли си?

Секс тормоз е-ако жената не ти даде да ги пипнеш, тя те тормози.

Представи си да иска да те пипне вмирисан, разплут, грозен Бай Ганьо. Ще му дадеш ли, или ще го тормозиш??? Избирай!

и прозрачните бодите - секстормоз ли е?

а праскането на законната ми жена кога ще стане сексуален тормоз бе,че натам отиват нещата в новото гейско общество

Ти вече си с двата крака, само дето още не знаеш.

освен че си гей си и смотан

Ако бял мъж, християнин заглежда жени е "секстормоз". Ако черен мюсюлманин ги изнасилва, е културна и етническа особеност, която обогатява жената.

за съжалиние, много точна шега, която е част от ценносттната система в днешна европа

За съжаление, "шегата" е на голия бял, християнски, хетеросексуален Бъз.

ОМГ!;) Питайте радио Ереван - то ще ви отговори подходящо;)