Когато сте родител, е абсолютно невъзможно да тръгнете за морето с малка раница с най-необходимото. Налага се дълги дни да подготвяте куфари, чанти, раници, несесери и не на последно място аптечка.

Ако сте майка или баща на едно, две, три или повече деца, трябва да разполагате с огромна кола, бус или защо не направо вагон, в който да натоварите всичко.

Най-сигурният вариант, че ще вземете поне половината неща е, да изготвите специален списък, който да следите, докато подготвяте багажа. Не забравяйте да се заредите със забавления за пътуването, защото в противен случай може да се окаже, че спирате за тоалетна или храна на всеки 15 минути.

И като казахме пътуване, едно от най-необходимите неща по време на път, освен водата, се оказва някакво средство против гадене или в краен случай пликче, което да ви спаси от неудобството да търкате седалките неопределено дълго с мокри кърпички.

Разбира се непременно ще имате нужда и от спасително "прахче" против разстройство, поне 2 медикамента, които да ви избавят в случай на висока температура, капките за уши, очи, нос и каквото там се сетите, също задължително трябва да присъстват в дамската ви чанта (или поне някоя, която ви е под ръка). Да не забравяме и лепенки при повърхностни наранявания, някакъв дезинфектант и марлички при по-сериозни ситуации (да не се случва!).

Не забравяйте да подсигурите и себе си с изпитано средство за бързо оздравяване - децата не търпят болни родители по време на почивката. В този ред на мисли, пазете се от слънчевите изгаряния, тъй като залисани в гонене на дете 1, дете 2 и дете 3 по плажа или около басейна, може неусетно да се окажете в неприятната ситуацията на пъшкащия със зачервена и обтегната кожа. В случай обаче, че това ви се случи, извадете от чантата-аптечка вашия Bepanthen Sensiderm крем и ще изпитате незабавно облекчение. Добрата новина е, че спокойно можете да го приложите и на децата, в случай, че не сте съумели да ги намажете със слънцезащитен крем (поне 50-и фактор) на всички възможни места.

Bepanthen ще ви помогне да възстановите кожата си и да я хидратирате за кратко време. Децата често не искат да излизат от водата, освен ако не умират от глад, а вечер след баня усещат как всичко ги сърби и чувстват кожата си пареща или сърбяща. Но и този път вие сте подготвени с вашия Sensiderm крем.

И така, след като сте изпитали невероятните предимства на крема по време на отпуската си, можете да продължите да го ползвате и в ежедневието си, а и идват по-хладни дни, когато кожата непременно е подложена на нови стресови влияния след сухото лято.