Вижте част от визиите и някои от предпочитаните тоалети на Алисия тук >>

Обявена за модна икона, Алисия винаги успява да се носи по гребена на модните тенденции и да добавя нещо и от собствения си стил.

Любимият стил на Алисия е „Алисия”. Дрехите, които предпочита да носи, са черни рокли до коленете, с презрамки и деколте, което разкрива достатъчно, но не всичко. Това според нея е секси и женствено.

Пред списание Elle певицата споделя, че най-големият й моден страх е дрехата й да не се дублира с тази на друга жена в клип или на събитие.

Сравнението с Виктория Бекъм не я притеснява, тъй като според самата нея в шоубизнеса е така – ако те е страх от мечки, не ходиш в гората.

Късата коса при Алисия е по-скоро отмъщение поради катаклизмите, които е преживяла. След раждането и вероятната следродилна депресия тя рязко променя имиджа си.

Страхотната си фигура пък дължи на тренировки във фитнеса, скуош и внимателно подбиране на храната, но признава пред Elle, че има и моменти, в които яде солети с шоколад.

Следвайки добрия си вкус, който й е присъщ още от дете, но и заради „лошите неща, които се струпаха на Валери напоследък”, Алисия е обзавела дома си в стил фън шуй.