Актрисата Памела Андерсън, която стана световноизвестна с телевизионната поредица "Спасители на плажа", заяви, че мъжете, които гледат порно, се оказват слаби любовници под завивките.

Вижте снимки на Андерсън >>

Според нея филмите за възрастни са твърде далече от реалния любовен акт. Андерсън призна, че я привличат "смелите и радикални мъже", които са ангажирани с реални каузи. Именно тях тя намира за секси, а не героите от порно продукциите, пише Контактмюзик, цитиран от БТА.

"Най-лошите любовници са тези, които гледат порно", споделя актрисата. "Те са сковани, безчувствени, фанатично търсят различното и понякога прибягват до насилие. Най-добри в леглото са вегетарианците. Това е доказано!"

51-годишната Андерсън не за първи път говори за сексуалния си опит. Тя беше женена за Томи Лий, Кид Рок и Рик Саломон, а сега е в любовни отношения с Адил Рами. Преди време тя сподели, че за нея "шведската тройка" била забранена зона, тъй като нейните партньори не желаели да я делят с никого.

"Любовниците ми бяха прекалено ревниви. Само един от тях си фантазираше, че би му било интересно да ме види в леглото с друга жена, а той да гледа", каза тогава тя и добави: "Но аз никога не се наслаждавам на секса, ако няма любов и взаимна обвързаност!", довери бившата звезда от "Спасители на плажа".