Водещата, която преди седмица призна в ефир за битката си с рака, се включи в предаването по телефона от Тел Авив. Тя сподели, че отношението към България в „Шиба медикъл център” е страхотно. „Тук помнят и Емануела, и Гого, дори пред мен помолиха отново - от името на всички да им пожелая много здраве”. Варненката вече премина през серия хистологични изследвания, а утре ще стане ясно дали местните спецове ще потвърдят страшната диагноза. Макар и в патов за психиката си момент Нана не изневерява на професионализма си и е решена да документира лечението в Тел Авив. Закани се да показва и коментира случващото се публично, за да помогне на други в сходна ситуация.

В момента за тригодишния син на Нана Джейсън се грижи сестра й в София. “С мен е моят съпруг Джон. Хората това си обещават, когато сключват брак - да живеят заедно, обичайки се. Той ми помага във всичко. Денят ми е като всеки нормален ден – ставам и тръгвам към болничния комплекс. За първи път правя  пътуване, което не мога да опиша като туристическо, а като спасително.

През 2008-а поразяващата уста на малкия екран загуби баща си само за месец от карценом на белия дроб и не скри горчивината си пред „Монитор”: „Тогава се отчаях от държавата, в която живеем. Как е изроден лукс да се разболееш и повечето хора са просто обречени."

Нана сподели, че е болна от рак, за да помогне и на други
Вижте снимки на Нана >>