Ивана организира пищно, но стилно парти за завършването на дъщеря си в градината на пловдивски ресторант. Над 100 гости уважиха повода на завършилата Руската гимназия с отличие Теди. Тя посрещаше гостите си с чаша шампанско на входа на ресторанта, а около пенливата напитка се изляха реки от сълзи, в унисон с емблематичната песен на майка й, писаха от podtepeto.com. Гушнал дъщеря си, таткото Валентин се разплака. Сълзи потекоха и от очите на съпругата на боса на Пайнер Димитър Димитров - Мария.

Дядото и бабата на Теди бяха супер емоционални през цялото празненство. Разплака се и иначе стоманената по характер Ивана. "Днес е най-хубавият ден в живота ми", откровена бе певицата пред приятелите си. После с гордост разкри, че Теди е приета след предварителни изпити в три столични вуза и тепърва й предстои да прави избор.

Вижте снимки >>

Възпитаничката на Руската гимназия потанцува с приятелите си и точно в 19 часа смени тоалета си, за да се отправи към хотел "Марица", където бе абитуриентското й тържество. Процесията към бала поведе джипът на Ивана, в който се возиха още Стояна, любимият й Румен и малкият им син Иван. В следващия автомобил бяха родителите на Ивана и таткото на Теди.

След като изпрати дъщеря си до хотела, певицата се върна в ресторанта, за да даде старт на дългото тържество, продължило до сутринта. Един по един в заведението се появиха Мария Капон, Сашо Роман, Есил Дюран, Славка Калчева, Тони Дачева, Емилия и др.