Всички гости на шоуто отбелязаха, че моделът изглежда невероятно за жена, родила преди два месеца. Адриана Лима няколко пъти поства в Twitter снимки от фитнеса, където тренира нон стоп, за да постигне перфектна фигура. 31-годишната звезда роди момиченце, което нарече Сиена, припомнят от bliasak.bg. Алесандра Амброзио, също показа перфектни извивки, като тя стана за втори път майка през май тази година.

Риана обаче беше звездата на ревюто, въпреки съперничеството на някои от водещите топ модели в света, съобщават от БТА. Певицата излезе на сцената в черна рокля с щедра цепка, за да се виждат жартиерите й. Тя се забавляваше да закача дефилиращите манекенки, докато представяше песни от новия си албум.

Когато в края на парада на корсети и жартиери Риана изпя "Fresh out the Runway" в прозрачен розов мини тоалет, през който прозираше сутиенът й, тя получи най-силните аплодисменти от публиката.

Вижте снимки >>

В шоуто участваха също Джъстин Бийбър и Бруно Марс, заедно с топмоделите Миранда Кер и Даутцен Крус.

Викториaс сикрет превърна предколедното си ревю в традиция. Тази година марката и телевизия Си Би Ес са направили дарения в полза на пострадалите от супербурята Санди.