Рийз Уидърспуун се превъплъти на червения килим в дама от 60-те с изисканата си черно- бяла рокля на Giorgio Armani Prive и ретро прическа. Визията й беше завършена, благодарение на диамантите и смарагдите, оценяващи се на около 1 милион долара.

Бременната Натали Портман показа нарастващото си с всеки изминал ден коремче във виолетова рокля с едно рамо на Rodarte, а изпод ефирния плат се подаваха елегантни обувки Jimmy Choo в същия цвят. Красавицата спечели не само наградата за най- добра актриса, но и признание за една от най- добре облечените.

Миналогодишната победителка в категорията за най- добра актриса – Сандра Бълок, зашемети всички с аленочервената си Vera Wang рокля без презрамки, която беше комбинирала с елегантен кок и тъмночервена чантичка.

Номинираната за най-добра поддържаща женска роля Ейми Адамс беше заложила на блясъка. Дългата й рокля с цвят на нощно небе беше обсипана с блясък, а бижутата с диаманти и смарагди бяха другия бляскав елемент във визията на Ейми.

Красавицата Холи Бери демонстрира изящната си фигура в елегантна Marchesa рокля в неутрален цвят и инкрустирани кристали. Единственият аксесоар към впечатляващата рокля бяха чифт диамантени обици.

Гуинет Полтроу
беше с металическа рокля на Calvin Klein и обувки Brian Atwood. Цялостната й визия се допълваше от обиците, пръстена и брошката на Louis Vuitton.

Дженифър Хъдсън беше заложила на един от най- модерните цветове за пролет/лято 2011- оранжевото. Празничната рокля на актрисата отново показваше прелестите на фигурата й, а висящите обици се допълваха прекрасно с тоалета.

Звездата от ‘Черният лебед’ Мила Кунис, беше приказна в люляковата си дантелена рокля от колекцията на Elie Saab Haute Couture  и като повечето си колежки се беше ‘доверила’ на диамантите.

Хостът на събитието Ан Хатауей, блесна във винтидж яркочервена рокля на Valentino Haute Couture с флорален шлейф.

Винаги в крак с модата, Кейт Бланшет премина червения килим в светловиолетова рокля с ръчно зашити мъниста от колекцията на Givenchy Haute Couture. Изненадващи бяха сигналножълтите мъниста около деколтето, които бяха свежия акцент във визията на актрисата.

Апетитната Скарлет Йохансон изглеждаше сякаш е родена да носи роклята си - виненият цвят стоеше прекрасно на светлата й кожа и руси коси, а дантелата и голият гръб отиваха на непокорната й същност. Dolce& Gabbana е марката, на която актрисата се беше доверила, а масивните бижута бяха в унисон с идеята на тоалета й.

Въпреки скорошното раждане на близнаци Селин Дион изглеждаше зашеметяващо в прилепналата рокля в цвят слонова кост от колекцията на Giorgio Armani Prive. Единственото и бижу бе масивно колие с диаманти и смарагди от Bulgari. Конкуренция по стил и правеше наскоро родилата Пенелопе Крус, която сияеше в отлична форма.

Вижте снимки на най-добре облечените >>

Всичко за връчването на Оскари 2011 >>