Добре е дамите да се подсигурят с поне два бански костюма, които разбира се трябва да са в тон с тенденциите на това лято, съветват от lifestyle.bg.  Ето няколко тенденции в модата при банските през 2011 година:

Металните орнаменти: С тях банският костюм придобива много по-различен вид. Той става стилен и се превръща в елегантна дреха. Те заместват бижутата и другите аксесоари. Важно е да нямате алергия към неблагородни метали. Освен това банските трябва винаги да се перат след плаж и да се слагат на слънце да изсъхнат. С по-евтините модели рискувате да получите петна от ръжда, ако не се погрижите за него веднага.

Банските с камъни, пайети и орнаменти са много модерни. Те са елегантни и свежи. Могат да са бели, черни или цветни. Избирайте цвета им според кожата и тена си. Внимателно трябва да ги перете на ръка всеки път. Ако ги сложите в пералня, рискувате да скъсате декорацията.

Банските с една презрамка
са много модерни през лято 2011. Те са хитът на сезона. Целите бански с едно рамо се оказват и удобни. Те прикриват някой недостатъци по тялото. Банските в черно, тъмносиво и тъмносиньо вталяват и ви правят по-елегантни. Ако пък няма какво да криете и белият цвят е чудесен вариант.

Ретро банските също са модерни. Високата талия на бикините веднага прави впечатление. Те също прикриват много недостатъци като стрии и целулит. Риана се превърна в лице на този тип бикини. Вече в няколко свои клипа певицата е избрала ретро визията. В комбинация с подходяща прическа и ретро очила всеки се превръща в звездата на плажа.

Цветните бански са също подходящи. Много модерни са и тези със цветя особено, ако сте на екзотична почивка. Комбинирайте ги с интересни аксесоари, като например чанта с цвете или шантави бижута. Можете да съчетаете със стилна капела и интересна плитка.

Вижте снимки >>