Само 10 дни до Коледа! За някои това звучи като благословия, за други обаче, които все още не сме приключили с пазаруването за празниците, е по-скоро нещо, което трябва да ни напомни да спрем да се колебаем и да вземем решение.

Дамите сме много нерешителни, когато става дума за избирането на подаръци. Разглеждаме, обмисляме, колебаем се и колкото и странно да звучи, дори е възможно да се приберем от пазаруване без да сме купили нещо за най-близките си хора. Е, никога не се връщаме с празни ръце. Обикновено междувременно сме си харесали няколко чифта обувки, палто, шал, гримове и какво ли още не, но идеалният подарък за любимия мъж все ни убягва или ни се струва непостижим.

Вижте снимки >>

Започваме да връщаме лентата назад и да се чудим какво ни е споменал, че иска ТОЙ за Коледа, но никога не можем да се сетим или пък любимият ни мъж вече се е снабдил с него. Притесняваме се все повече и повече, защото времето ни притиска, нямаме идеи, а и вече доста се похарчили покрай напето собствено коледно пазаруване.

Няма място за паника, дами. Сега е е време последните да станат първи и ако сте от жените, които все още не са купили подарък за любимия мъж, имаме страхотна новина за вас - няма нужда да търсите повече, няма нужда да се колебаете, защото перфектният подарък за него е тук. Той е красив, той е желан, той няма по никакъв начин да натовари бюджета ви. Той е перфективният комплект от Refan.

Refan Intense eau de Parfum е аромат за силни и уверени мъже, които винаги знаят какво искат от живота. Те събуждат в силния пол онази страхотна нотка, която кара мъжа да флиртува, да се състезава, да преследва жената, която иска, да я очарова, да я разсмива, да я обича. Това е аромат, който дава на мъжа самочувствието да покаже винаги най-доброто от себе си, а повярвайте, няма жена, която може да устои на такъв мъж.

За да бъде вашият подарък наистина впечатляващ за него, можете да изберете един от трите различни комбинации комплекти на Refan.

- Парфюмна вода REFAN INTENSE eau de PARFUM - MEN 211с впечатляващо ухание от лимон, тагетис, салвия, подправен и балсамичен аромат с подчертани дървесни ноти, пачули и амбра и парфюмен шампоан и душ-гел REFAN GOLD - MEN 211 (За подсилване на парфюмерийния ефект и със същия мирис като парфюмната вода. Деликатно почиства кожата, като запазва влагата в нея и дълготрайно я парфюмира.)

- Парфюмна вода REFAN INTENSE eau de PARFUM - MEN 219 с модерен и чувствен мирис, грейпфрут, топли подправки, докосване на роза и канела, кожени и дървесни ноти, пачули, амбра и парфюмен шампоан и душ-гел REFAN GOLD - MEN 219.

- Парфюмна вода REFAN INTENSE eau de PARFUM - MEN 407 с ухание с водни и дървесни ноти, дафинов лист, жасмин, пачули, кедър, джинджифил и парфюмен шампоан и душ-гел REFAN GOLD - MEN 407.

Която и комбинация да изберете, гарантираме ви, че мъжът до вас ще бъде очарован от подаръка, който сте избрали за него и ще побърза да ви се реваншира. Може би още тази Коледа.

Само 10 дни до Коледа! С перфектния подарък за него, сега това звучи прекрасно, нали?