В неделя Михалис Хадзиянис посети най-новия столичен мол, където го очакваха стотици почитатели. Авторът на една от най-слушаните балади у нас, озаглавена „Den Fevgo“, раздаде автографи. Срещата се проведе след дългоочаквания му първи концерт у нас.

Снимки >>

Събитието предизвика сериозен интерес от страна на феновете в България, но натовареният график на Михалис Хадзиянис не позволи на всички желаещи да се снимат и да вземат автограф от него. Преди да напусне Sofia Ring Mall, за да отпътува за Гърция, изпълнителят обяви, че скоро ще се върне в България за нови участия и срещи с феновете.

На 35 години Михалис има 10 албума и десетки хитове зад гърба си. Той излиза на голямата европейска сцена още на 17, когато представя родния си Кипър на конкурса Евровизия в Бирмингам с авторската си песен „Генезис“. Следващите няколко години са белязани от няколко платинени албума и абсолютно разпродадени турнета в Гърция и Кипър. През 2004 г., той пее на закриването на Олимпийските игри в Атина, а същата година представя Кипър на официалната церемония за разширяването на Европейския съюз, отбелязваща присъединяването на 10 нови членки.