В разговора Гала заяви, че се старае да остане приятелка с бившия си съпруг Константин, но не знае дали ще стане. Тя каза, че Косьо не е бил добър съпруг, през повечето време тя била нещо като мъж в семейството и носела парите вкъщи. Съпругът й не й осигурил спокойствие, сигурност и чувството, че е обичана. Не били верни обаче слуховете, че тя се е разделила с него, защото фалирал. “Ние се оженихме, когато той фалира. Запознахме се докато бях момиче на супершоу “Невада” и имах адски много пари”, обясни тя.

Всичко това Гала разказа пред новото си гадже Стефан и дъщеричката си Мари. Двамата бяха в студиото сред публиката на живо и слушаха откровенията на Гала. В отделно интервю от дома им Стефан разказа каква страхотна жена е Гала. Двамата се запознали чрез смс-и докато Гала още била женена за Косьо, но не Стефан бил причината за развода.

Стефан съвсем случайно изпратил смс, предназначен за друг човек на номера на Гала. Двамата започнали смс комуникация преди около 2 години, когато още били семейни, но се срещнали наживо едва, когато вече били разведени. Водещата очевидно се чувства добре с новото си гадже, което е и по-младо от нея, факт с който поради характера на запознанството им първоначално не била наясно.

ИЗБРАНО