След живото предаване съквартирантите посрещнаха с радост брата на Бакалови и половинката му, а най-щастлив беше поморийският гларус Христо Трифонов, който не пропусна да отбележи, че „най-накрая са ги изгонили Качанови”.

Вижте снимки на Елеонора >>

Излизането от шоуто на една от двойките, сочена за фаворит, далеч не беше единствената изненада по време на тазвечершния лайф, съобщават от bliasak.bg. Любовницата на Антоний – Калина, изяви желание да влезе в къщата на Big Brother Family и да поиска прошка от съпругата му Цанка затова, че се е осмелила да обича нейния мъж.

Калина заяви пред камерите на Нова телевизия, че знае, че за Антоний винаги ще бъде на второ място. Тя беше категорична, че не е получавала никакви обещания от него и че не се е замисляла за последствията от връзката им. Брюнетката сподели, че е срещнала правилния човек прекалено късно и разказа подробности за тежкия си живот. Калина призна, че е получила 11-годишна присъда, която трябвало да излежи в румънски затвор и Антоний бил единственият човек, който не я изоставил в най-трудния й период. „Дължа му живота си”, завърши изповедта си тя.