Талантливите момичета от групата 4Magic са напълно готови за лятото. Особено след излизането на новото им парче с видео към него, озаглавено "ХО ХО", чиято официална премиера е точно днес.

Освен заглавие на новия проект на 4Magic, това е и абревиатура за целувки и прегръдки, която се използва при комуникация в чат.

"Една от основните идеи на текста е, че в социалните мрежи всички са много готини и забавни, но в реалността нещата доста често изглеждат по съвсем различен начин.", споделят Елия, Валя, Никол и Елеонора, които са и автори на текста.

"ХО ХО" е вторият сингъл на 4Magic, който е създаден по време на международния творчески лагер за писане на песни у нас - Sofia Songwriting Camp. Предишното им парче "Вселена" се превърна в супер хит и оглави класацията за най-излъчвана българска музика в радио и телевизионния ефир в продължение на 17 последователни седмици.

"XO XO" се ражда в едно от мобилните студиа в планината, където в екип влизат Никол от 4Magic и близката приятелка и колежка на момичетата от групата - Ева Пармакова, заедно с музикалните продуценти и автори на музика - Ерик Бернхолм, Туджи Кешткар и Инга.

"С това парче искахме да се обърнем към тези момичета, които някога са се чувствали пренебрегнати или излъгани в отношенията си, за да им вдъхнем кураж и да им напомним, че женската сила не е за подценяване.", казват 4Magic.

Видеото към "XO XO" e точно в стила на 4Magic - цветно и игриво, а в него момичетата демонстрират добри танцови умения. Клипът е заснет в Софийската градска художествена галерия със съдействието на Столична община и под режисурата на Павлин Иванов - Bashmotion.

Снимка: Virginia Records