Един от най-силните и хладнокръвни мъже в приключенското риалити "Survivor" - собственикът на автосервиз Драго, падна жертва на умна и хитра блондинка. Офталмоложката Борислава приспа бдителността му, подля му вода и го изгони на зловещия Остров на изкуплението, където той ще трябва да се бори за оцеляването си в играта за 150 000 лева.

На самотното парче земя Драго ще се срещне с непоклатимата шампионка по джиу джицу Мила, която вече успя да изхвърли двама участници от риалитито.

Борислава

Снимка: bTV

Борислава направи блестящ ход, за да отстрани съперника си и да спаси собствената си кожа. Офталмоложката първо събра отрицателния вот на по-голямата част от племето срещу себе си. След като мнозинството гласува срещу нея, тя извади тайния си коз - Скрития идол, който ѝ позволява да продължи в играта, въпреки решението на повечето участници.

До последния момент Борислава успя да опази от враговете си тайната, че е намерила на плажа малката дървена фигурка, която я пази от изгонване. Междувременно тя привлече на своя страна студентката Анелия и режисьора Зоран, които, заедно с нея, гласуваха срещу Драго, и така го пратиха на Острова на изкуплението.

Драго

Снимка: bTV

Собственикът на автосервиз за втори път се озовава в изгнание. Първия път той посрещна двама противници на Острова на изкуплението - болногледача Георги и лекаря Иван, отстрани ги един сред друг и отново се върна в играта.

Борислава

Снимка: bTV