Тази пролет един от най-успешните музикални формати ще дебютира в ефира на Нова ТВ. „Като две капки вода” е шоуто, което ще излезе на телевизионната сцена, за да срещне зрителите с най-впечатляващите и вдъхновяващи трансформации и да ги направи свидетели на неповторими превъплъщения, много смях и забавление и неподозирани таланти. 
 
В светлината на прожекторите у нас ще застават различни български звезди, чиято нелека задача ще бъде буквално да влязат в кожата на световен певец и изпълнител, да придобият неговата визия и сценично поведение, да пресъздадат неговия глас и стил на пеене.
 
Срещу тях ще застане утвърденото (в "България търси талант") звездно жури – Маги Халваджиян, Хилда Казасян и Любен Дилов-син. Известната тройка ще има тежката задача да отсъди достатъчно провокативно ли е пресъздадена Мадона и дали изпълнението в стил Лейди Гага наистина ги е впечатлило. 
 
Голямото преобразяване ще започне през месец март, а продуцентите от „Глобал филмс” обещават да ни направят свидетели на поредица от неочаквани и впечатляващи преобразявания.
 
„Като две капки вода” ("Your Face Sounds Familiar") е един от най-популярните формати на холандската компания Endemol и е пожънало небивал успех в страни като Великобритания, Испания, Италия и дори в далечните Китай, Аржентина, Чили и др.

Магърдич представи нова агенция >>