Първият в света Университет за обучение на актьори за филми за възрастни е открит в колумбийския град Меделин. Той отвори врати през май тази година. Основателката му е успешната актриса Амаранта Ханк.

Учащите в него ще се обучават в техниката на снимането на филми за възрастни и разпространението им след това. Предвиждат се и лекции на тема "Какво има значение за ерекцията", както и практически упражнения, също така как да създадем идеалния декор и как да бъдеш актриса в такива филми в обществото на мачовци.

Във висшето учебно заведение вече са се записали 12 студенти, съобщава Sun.

Амаранта Ханк, чието истинско име е Алехандра Омана Руиз, първоначално е работила като журналист и става известна в родната си Колумбия, след като губи бас и трябва да се съблече за списание Soho, ако футболният отбор Deportivo Cucuta стигне в горната дивизия.

Снимка: Twitter

След успеха на тези снимки, Амаранта Ханк "яхва вълната" и променя професионалния си път, за което никога не е съжалявала. Сега тя иска да помогне на начинаещи порно актьори също да успеят в кариерата, като им преподава в университета. Ханк няма търпение да започне с практическите занимания, като главната ѝ цел е да научи студентите си как да се забавляват, вършейки тази работа.

Снимка: Twitter