Мария Арпа, която работи за благотворителна организация в Лондон, се надявала да се омъжи на плаж на остров Гозо този октомври. Но преди три седмици разбрала, че местните власти "замразили" всички разрешителни, за да може американската актриса да снима новия си филм.

Арпа решила да се обърне към Джоли и партньора й Брад Пит с надеждата, че "ще намерят начин да ни приютят". "Сигурна съм, че Анджелина Джоли и Брад Пит нямат никаква представа, че разрушават нашите сватбени планове, но бих искала да научат за това. Единствената ми надежда е да проведа разговор, не непременно със самата Анджелина Джоли, и зная, че моето съобщение до нея е изпратено. Не искам да създавам неприятности. Не искам компенсация. Не искам да й се изпречвам на пътя. Просто искам да зная, че съм направила всичко възможно да имам сватбата, която планирахме", сподели Мария.

Малтийският премиер Джоузеф Мускат съобщи този месец, че Джоли и Пит избрали остров Гозо, който е част от Малта, за снимките на новия си филм. Преди време звездната двойка отседна на острова, докато Пит снимаше "Z-та световна война" през 2011 г. Неозаглавеният проект ще бъде първият филм на двойката след екшън комедията "Мистър и мисис Смит" през 2005 г.

За момента всички опити на Арпа да се свърже с представители на Джоли ударили на камък. "Защо да не мога да помоля друг човек да ми помогне? Това е като да поискаш услуга от съсед. Ако аз бях на нейно място, зная, че бих направила всичко възможно да й помогна", казва Мария.