През годините името на Антъни Джошуа е било свързвано с тези на много знаменитости, включително и със супермоделите Бела Хадид и Кара Делевин, както и с певицата Рита Ора.

Невероятната история на 34-годишният Джошуа, който се издига до световен шампион по бокс, е тема на разговори още от началото на кариерата му. Много по-малко обаче се знае за личния му живот, да не говорим за романтичните му връзки. Въпреки че е подложен на силен контрол заради подвизите си на боксовия ринг, Антъни до голяма степен държи личния си живот извън светлината на прожекторите. Веднъж той призна, че заради трудната си кариера няма време да се запознава с нови хора и да ходи на срещи, а неотдавна разкри, че с радост би обявил на света, че има партньор, когато му дойде времето, пише "Mirror".

До момента боксьорът е имал една по-популярна връзка - с бившата си съпруга Никол Уокър. Той бе с танцьорката в продължение на няколко години и дори ѝ подари пентхаус на стойност 500 000 паунда. Впрочем Никол е и майка на детето му - Джей Джей. Въпреки че досега не е споделял много за семейството си, наскоро хвърли повече светлина за личния си живот в предаването "Louis Theroux Interviews". "Не, нямам приятелка в момента", разкри спортната звезда, когато водещият се поинтересува дали е обвързан. Той бе попитан и дали ще обяви публично, ако скоро стане семеен. "Да, определено. Не бих я крил в тайна", каза Джошуа. На следващ въпрос къде си представя да срещне любовта, той отвърна: "Нямам определени очаквания за първата ни среща. Мога да срещна бъдещата си жена навсякъде - супермаркета, на бензиностанцията..."
По думите му стана ясно също, че когато я открие, би направил всичко за нея. "Бих направил всичко за човека до мен, искам да се чувства комфортно", заключи Антъни.