Бригите Нилсен е щастлива майка на пет деца, като последното се роди само преди четири месеца.

Вижте семейството на Бригите >>

Звездата от "Червената Соня", която в момента е на 55 години, дълго време се опитваше да зачене, износи и роди дете на настоящия си пети съпруг - Матия Деси. След близо десетгодишни опити с инвитро процедури и отчайващи прогнози на лекарите, чудото се случи. И това чудо вече е на четири месеца.

Именно по случай "4-месечния рожден ден" на малката Фрида Бригите пусна две нейни снимки.

"4 месеца. Не мога да се сетя за друг период от живота си, когато съм била по-щастлива", написа тя, допълвайки поста с #proudmom #happyness.

Гордата и щастлива майка, която светът познава най-вече като бивша съпруга на Силвестър Сталоун, със сигурност има повод да е и горда, и щастлива, пишат от eva.bg. Преди време в емоционална изповед относно трудностите да се сдобие с петото си дете, тя сподели следното:

"Беше един много дълъг и труден път. Искам жените да знаят, че всичко е възможно, въпреки че все пак трябва да бъдеш и реалист. Минах през наистина много разочарования. Не беше лесно, но със съпруга ми толкова много го искахме и то в продължение на толкова години... Най-накрая си имаме нашата малка принцеса."

Бригите е на 40 години, когато среща Матия Деси, който е с 16 години по-млад от нея. И понеже много иска да има дете от него, решава да замрази свои яйцеклетки. Лекарите й дават само 3-4 процента шанс да се сдобие с дете. И въпреки това, след десетгодишни опити, се ражда малката Фрида. Останалите четири деца на Нилсен са момчета и са на 23, 25, 28 и 34 години. Те са от трима различни съпрузи.