Певицата Бритни Спиърс призна, че е плакала две седмици, след като гледала телевизионния документален филм, посветен на шеметната ѝ кариера като тийнейджърка, прекомерния медиен интерес към нея и широко коментираното ѝ психично здраве, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

Спиърс, която е на 39 години, написа в Инстаграм, че не е проследила целия филм "Framing Britney Spears".

Вижте снимки на Бритни >>

"Но от това, което видях, бях така смутена от светлината, в която ме представят...плаках две седмици...все още плача понякога", написа певицата късно в понеделник и прибави към публикацията си видеозапис, на който танцува под звуците на песента "Crazy" на Aerosmith.

Документалният филм, излъчен миналия месец, отново събуди интереса към дългогодишната съдебна битка на певицата с баща ѝ за попечителството върху финансите ѝ. Спиърс, която се изстреля на върха на славата през 1998 г. с хита си "Baby One More Time", иска да отнеме правата върху състоянието си от баща си Джейми Спиърс. Той бе определен за попечител през 2008 г., когато тя бе хоспитализирана за психиатрично лечение.

"Изложих целия си живот на показ, изявявайки се пред хората. Нужна е много сила, за да ВЯРВАШ на целия свят с цялата си уязвимост, защото медиите винаги са ме съдили толкова много...и са ме поставяли в толкова неудобно положение...и все още съм в това положение, до днес", написа Спиърс.

"Светът продължава да се върти, животът си върви и ние си оставаме така крехки и чувствителни като хора . . . аз не съм на този свят, за да съм перфектна...това е скучно...тук съм, за да предавам нежност".