Макар да носят със себе си повече вреди, отколкото ползи, факт е, че в наши дни социалните мрежи са се превърнали в неразделна част от живота, към която мнозина са толкова сериозно пристрастени, че несъзнателно прекарват повече време във виртуалното пространство, вместо в реалния свят, постоянно "скролвайки" надолу "нюзфийда", докато чакат "лайковете" на постовете им да ударят небето, за да се успокоят, че денят им не е минал напразно.

Едно от малкото хубави неща в платформите за комуникация, от които човек може вече и да печели, стига да бъде успешен "инфлуенсър", е, че техните правила важат за всички, без изключение. В очите на администраторите, следящи активността в различните сайтове, всички са равни, което означава, че ако някой наруши определените от тях норми, следователно трябва да бъде готов да понесе последствията от своите действия. Няма значение дали става въпрос за популярна личност или съвсем "обикновен" човек, ничий профил не се ползва с привилегии.

Вижте кадъра >>

Точно това установи и Николета Лозанова, споделила наскоро в личния си Инстаграм акаунт провокативна снимка, която впоследствие бе премахната защото е в разрез с "указанията на приложението", според които всеки има право да изрази себе си по уважителен спрямо останалите потребители начин, както всъщност се посочва в съобщението, получено от носителката на титлата "Мис Плеймейт" за 2006 година. Като 24-часова история тя сподели екранна снимка на сигнала, че публикацията ѝ е била премахната.

През уикенда половинката на вратаря на ФК "Левски", който е част и от националния ни футболен тим - Николай Михайлов, реши да покаже на своите осемстотин и двайсет хиляди последователи как си почива по време на професионална фотосесия, в която е взела участие, преди отново да започне да позира пред фотографския обектив.

На снимката, която сподели, тя стои седнала на меко кресло, облечена единствено с разтворена бяла риза, без каквото и да било долнище, а ръката си държи между краката си, поставена върху слабините ѝ. И докато дългата ѝ коса е сплетена на плитка, то връзките на златистите ѝ сандали на висок ток лежат развързани на пода.

Въпреки че изображението бе свалено, за радост на своите фенове, бившата водеща на предаването "Папараци" намери начин да го качи отново, този път без да пристъпи правилата. Към момента нейният пост се радва на над 23 хиляди харесвания и стотици коментари, повечето от които са изпълнени с комплименти от господата, чието въображение брюнетката успя да разпали за сетен път. Въпреки преобладаващия възторг обаче, Ни Ло се изправи и пред сериозно недоволство, най-вече от страна на представителките на нежния пол. Макар да признаха, че кадъра е добър, някои от тях изтъкнаха, че мястото му не е в социалните мрежи, а на страниците на някое еротично списание.

" Явно фотографът се е изчерпал откъм идеи и е заложил на пошлото", пишат те.