32-годишната певица и автор на песни Тейлър Суифт беше забелязана в публично пространство за първи път от три месеца насам, като през цялото време държеше лявата си ръка скрита. Това накара доста от феновете й да си помислят, че младата изпълнителка може би крие годежен пръстен. Суифт беше заснета да излиза от студиото на продуцента си Джак Антонов в Ню Йорк във вторник, като това беше първото ѝ излизане от началото на годината. 

За последно Суифт беше видяна през ноември след участието си в "Saturday Night Live". Изпълнителката на "Shake It Off" се появи с папка и клавиатура в дясната си ръка, което означава, че може би подготвя нова музика. Тейлър изглеждаше стилно в дълъг черен блейзър  и  дънки, както и черни обувки на платформа.

Тя обаче стратегически държеше лявата си ръка в джоба, скривайки евентуалния годежен пръстен, който може да носи. Въпреки че приятелят на Суифт не беше с нея, тя не беше сама. Носителката на "Грами" напусна студиото на Антонов заедно с родителите си - Скот и Андреа.

Изпълнителката на "I Knew You Were Trouble" не извади лявата си ръка от джоба. Слуховете за годеж започнаха да се носят след романтичната почивка на Суифт и Алън в Корнуол по време на празниците. Тогава вътрешен източник заяви пред "The Sun", че тридневното пътуване на двойката по света е било "особено специално", което накара много фенове да се чудят дали актьорът най-накрая е задал съдбовния въпрос.

"Струва ми се, че нещата стават все по-сериозни и хората смятат, че може да се задава годеж. Това би могло да обясни толкова дългото пътуване до определено място", обяснява източникът.