Официално е септември... и както се пее в обичаната ни песен: "Отива си лятото, идва есента". И макар за повечето хора това време от годината да идва с доза меланхолия и тъга, за някои то носи със себе си копнеж и трепет.

Случаят на Мария Илиева е точно такъв. Началото на новия сезон и постепенно опустяващите плажни ивици не плашат певицата, напротив - изпълват я с ентусиазъм.

Вижте снимки >>

Изпълнителката на "Нищо" сподели в официалната си Инстаграм страница свои горещи снимки. На кадрите тя е седнала на пясъчния бряг, облечена в асиметричен бански с едно рамо, като е завършила визията си с няколко огърлици и очила тип "бъбреци".

"С края на лятото идва началото на вълнението ми за концерта ми през октомври", написа певицата.

По-рано, с фотография за последния брой на списание "Elle", тя разкри, че лятото ѝ е било изпълнено само с щастие и любов. На фотоса Илиева носи къс гащеризон с гол гръб, който е покрит със сребристи пайети. Тя позира в морската вода, оставила мократа си коса да се спуска свободно чак до ханша ѝ.

По-голямата част от жаркия сезон Мария прекара в Щатите, като първоначално бе в слънчева Калифорния, която по-късно замени с гореща Флорида. Последната история, споделена от нея в социалната мрежа, разкрива, че хубавицата все още не се е върнала в България.