Младите родители Наум Шопов и Теа Минкова често споделят с феновете си моменти от личния си живот. Още когато през лятото обявиха за първи път, че очакват бебе, го направиха със снимка в социалните мрежи, на която показаха разпечатка от ехографа.

Вижте снимки на семейството >>

Сега лекарят-актьор и неговата половинка Теа, вече са си вкъщи от цяла седмица заедно с малката Амая. В специално видео, което пуснаха в YouTube щастливите родители разказват за първите си преживявания с дъщеричката си и споделят кадри от деня на раждането на тяхната принцеса - 5 декември.

Никак не е учудващо, че Наум няколко пъти се просълзява във видеото.

"Виждал съм много бебета покрай следването на медицина, но е друго, като е твоето", споделя младият татко, "толкова беше мъничка, толкова крехка, беше ме страх да я пипна..."

А в поста си в социалните мрежи Наум Шопов е написал:

"Толкова много позитивна енергия ни изпратихте, че няма как да ви се отблагодарим, но искаме да се опитаме да ви върнем поне малка част от нея. Затова качихме ново видео, свързано с раждането на Амая. Сигурен съм, че мога да кажа и от името на @teaminkova, че това беше най-емоционалният ден в живота ни. Е, в това видео се опитваме да ви предадем поне част от тази емоци."

Раждането е било чрез секцио в частна болница и Теа споделя, че всичко е преминало много добре, дори по-добре от очакваното и тя може вече да кърми, макар да е имала притеснения по този въпрос.